Marja & Carla – Oneness-tantra.nl

Healing & MeditatieTantra en seksualiteit

Marja van Bergen en Carla Schalkwijk

Wij zijn Marja van Bergen en Carla Schalkwijk, beide gepassioneerde en betrokken Maha Kundalini Tantra docenten. Met veel liefde en aandacht delen we onze kennis en levenservaring op het gebied van Tantra en bewustwording. Inmiddels lopen we alweer velen jaren samen op dit mooie, verrijkende pad naar Eenheid

Vanuit het uitgangspunt van energetische eenheid bieden we ervaringsgerichte Maha Kundalini Tantra lessen waarin veiligheid, vertrouwen en integriteit voorop staan. Met humor, geduld, liefde en afstemming bieden we de juiste setting waarin transformatie kan plaatsvinden. We moedigen je aan om te doorvoelen, los te laten en om ruimte te maken voor iets nieuws dat jouw innerlijke harmonie vergroot.

Wat kan Maha Kundalini Tantra jou betekenen?

Door het praktiseren van Maha Kundalini Tantra verruim je je bewustzijn en vergroot je de intimiteit met jezelf en alles om je heen. Je leert met behulp van Tantrische technieken om de energetische capaciteit van je lichaam te voelen en te vergroten. Je ontwaakt je vitaliteit, seksuele energie, levenslust, zelfliefde, brengt balans en nog veel meer.

Ervaring deelnemer:

“Maha Kundalini Tantra werkt voorbij woorden en voorbij verstand. Elke les kan een healing journey worden. Of een bliss. Vertrouwen en overgave, dat leer je. Ik zou zeggen, als je eraan toe bent om jouw energetische (of misschien wel goddelijke) kant te onderzoeken, dan is MKT een krachtige manier die snel voelbaar is” (Anastassia)

We nodigen je uit voor een ware ontdekkingstocht door lichaam en bewustzijn en ontmoeten je graag tijdens een workshop of training.

Contact met Marja & Carla – Oneness-tantra.nl