Ruimtes binnen Cordium

Ruimte Huren?
Cordium biedt mooie, sfeervolle en veilige ruimtes voor activiteiten op het gebied van groei en ontwikkeling. Er is ruimte voor ontmoeting, voor expressie en voor introspectie. Ruimte om stil te worden en ruimte om in beweging te komen. De ruimtes variëren in grootte van 20 m2 voor individuele sessies tot 110 m2 voor groepsactiviteiten. Je kunt ruimtes huren op regelmatige basis of per keer.

Interesse?
Bekijk onderstaande 9 ruimtes door erop te klikken.

Op de begane grond hanteren wij in de werkruimtes altijd een schoenen uit policy. Op de 1ste verdieping hanteren wij, behalve in de Massagekamer en de Ontmoeting, een schoenen aan policy in de werkruimte.

Heb je een cursus van 1 dag of een meerdaagse en wil je je cursisten voorzien van een lunch? Dat kan! In onze professionele keuken werkt een professionele kok die je kan inhuren. Wil je hier meer informatie over? Mail dan naar verhuur@cordium.nl .

Ben je nog geen huurder binnen Cordium neem dan eerst contact op met verhuur@cordium.nl voor het inplannen van een kennismakingsafspraak, daarna heb je toegang tot onze unieke reserveringstool. En kun je verzoeken indienen wanneer er ruimtes beschikbaar zijn. Wel zo makkelijk als je een vervolgafspraak wil plannen met je cliënt.

Iedere huurder binnen Cordium betaalt een abonnementstarief va € 100,- per jaar. In het abonnementstarief zitten de volgende zaken: