Marita Mistar Tantra

Muziek & DansTantra en seksualiteit

Dansend ga ik vanaf mijn vroegste jeugd door het leven. Na vele vormen van dans beoefend te hebben kwam ik in contact met Tantric Dance.

Via Tantric Dance ontmoette ik de Godin in mij. De vrouw die mag verleiden. De minnares, de hoer, de heks, de maagd, de moeder, de priesteres.

Al mijn passies kwamen samen: dans, relaties, seksualiteit, yoga en Tantra en mijn drive om mensen te raken, in beweging te brengen, te verbinden en zich te laten herinneren.

Sinds 2014 geef ik Tantra, veelal aan groepen. De laatste jaren nemen Tantric Dance, Tantra massages en Tantra Privé sessies voor koppels een steeds groter wordende plek in.

Binnen Cordium geef ik op dit moment ongeveer om de 3 weken een prachtige Tantric Dance Adventure. Een sensuele reis waarbij we verbinden met onze kern om van daaruit contact te maken met de ander. We onderzoeken op deze avonden al dansend de man/vrouw polariteiten, leiden en volgen, daadkracht en overgave. De volger kan hierbij een blinddoek dragen. Tantric Dance verbindt met respect voor ieders grenzen en mogelijkheden.

Dankbaar dat ik dit Tantra pad mag bewandelen, leven en delen met jullie.

Voel je welkom!

Contact met Marita Mistar Tantra