Johan Janssen – Core Energetisch Therapeut

Core energeticaCounselingLichaamsgerichte therapie

“Je hoeft niet te weten wat je doel is als je een afspraak maakt met mij”

Ik wist ook niet waar ik uit zou komen toen ik mijn eerste sessie had bij een Core Energetisch therapeut. Ik was vastgelopen in mijn IT baan en wist niet hoe verder. Alle vervolgstappen op het Core Energetica pad hebben mij minstens twee dingen opgeleverd: ik werk nog steeds als netwerkbeheerder in de IT, maar nu zonder mijzelf daarin te verliezen. En ik ben, na een opleiding van 5 jaar, Core Energetisch Therapeut. Ik help daarmee mensen die inzicht willen in oude patronen, om deze te transformeren en zo meer uit het leven te halen.

 

Praten over wat je dwars zit is een begin, maar uiteindelijk gaat het om het voelen wat het met je doet. En voelen doe je met heel je lijf, dus als je vastzit in je leven, dan is het belangrijk om letterlijk in beweging komen zodat je een andere weg in kunt slaan.  Ik help je daarbij met oefeningen en support. Samen verkennen we jouw pad. Wat is jouw grotere doel in het leven, en waar loop je vast om dat te bereiken? Vaak is de weerstand tegen veranderingen geworteld in het verleden. Het is oude pijn en angst voor afwijzing die je vandaag weerhouden om gebeurtenissen in het heden vrij en open tegemoet te treden. Negatieve emoties zijn vaak afgekeurd, iedereen is erop gericht om de omgeving tevreden te houden.
Omdat Core Energetics er van uitgaat dat alles er mag zijn, is in een sessie ook jouw minder mooie kant welkom, Je “Nee” tegen verandering, Je angst voor emotionele pijn, de boosheid over het onrecht, ze mogen er allemaal zijn, ze hoeven niet ontkent of verborgen te blijven. We zoeken in een veilige omgeving naar de energie die er in schuilt om deze te transformeren ten dienste van jouw ontdekkingsreis naar jouw doel. En onderweg leer je de echo’s uit het verleden de juiste plaats te geven in de werkelijkheid van nu.

 

Aanbod:

Individueel

Sessies van 1 uur in Cordium Nijmegen, tarief op aanvraag.
Voordat we samen een serie van individuele sessies afspreken, hebben we eerst een intake gesprek.

 

Groepen

Omdat groepsdynamiek veel inzicht geeft in je eigen proces, leid ik met Tanja de Kleine  ook Core Energetics groepen. Mocht je daar interesse  voor hebben, neem dan contact op met een van ons.

 

Free Friday Night

Voor NICE organiseer ik met Tanja de gratis Core Energetics avonden. Soms leiden we het zelf, vaak een andere Core therapeut, maar we zijn altijd aanwezig. Kijk op de Cordium agenda voor meer info.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op. Dan vertel ik je graag meer en kun jij samen met mij een stap maken op weg naar anders doen en jezelf blijven.

Contact met Johan Janssen – Core Energetisch Therapeut