Tanja de Kleine

Core energeticaCounselingLichaamsgerichte therapie

Het lichaam liegt nooit!

Waarschijnlijk had je dit zelf ook al ontdekt en ben je daarom op deze pagina beland. Of je bent nieuwsgierig naar Core Energetica en/of lichaamsgerichte therapie en wil graag weten wat ik daarin voor jou kan betekenen. Lees de informatie hieronder, en mocht je daarna nog vragen hebben, aarzel niet om contact met mij op te nemen. Mijn contactgegevens vind je onderaan de pagina!

Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte therapie die gericht is op het vergroten van je zelfbewustzijn, het voelen en verdiepen van je gevoelens en groeien naar meer innerlijke kracht. Samen gaan we op zoek om meer contact te maken met je lichaam om zo je levensenergie meer te laten stromen. Jij bepaald de richting waar we naartoe werken, en ik ondersteun je met verschillende technieken die ik tot mijn beschikking heb.

Ik heb een holistische visie waarin ik ervanuit ga dat lichaam, geest en ziel nauw met elkaar verbonden zijn. Op deze manier zie ik jou als geheel. Mijn werkwijze is om jou in beweging te zetten door bijvoorbeeld te werken met je ademhaling, bewustwording, expressie en interactie. Zo onderzoeken we welke blokkerende patronen er zijn in jezelf, en in relatie tot de ander(en). Meestal ontstaan deze patronen op een vroeg moment in je leven omdat je ze toen nodig had. Nu dienen deze patronen je waarschijnlijk niet meer en ben je vastgelopen. Samen gaan we kijken welke andere keuzes je kan maken om je energie meer te laten stromen en voluit te kunnen leven!

Wie ben ik?

Mijn naam is Tanja de Kleine en ik werk met ontzettend veel plezier als Core Energetica therapeut in het Cordium. Van jongs af aan ben ik gefascineerd door zingeving. Dit heeft mij op verschillende plekken gebracht waar ik inspiratie heb opgedaan, en gegroeid ben als mens. Zo heb ik verschillende workshops gevolgd en begeleid rondom zelfontwikkeling, tantra en de kracht van stilte. Daarnaast ben ik aan de Radboud Universiteit opgeleid tot geestelijk verzorger, wat je ook wel kan omschrijven als zingevingsexpert. Ik werk momenteel ook met veel plezier in de ouderenzorg waar ik naast zingeving ook veel aandacht heb voor ethiek en rituelen.

Toen ik in aanraking kwam met Core Energetica voelde ik dat ik hierin mijn thuis gevonden heb! Ik heb ongelofelijk veel geleerd over mijn eigen patronen, en hoe ik in contact sta. Voor mij is het belangrijk om mijzelf hierin te blijven ontwikkelen, ook om zo de beste ondersteuning te kunnen bieden voor jou. Mijn passie voor Core Energetica deel ik graag met je!

Ben je nieuwsgierig geworden, aarzel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Een telefonisch kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 

Aanbod

Individuele sessies. Aan deze sessies gaat een intakegesprek van een uur vooraf. De sessies zijn ook een uur en worden gegeven in het Cordium.

Core Energetica groep. Samen met mijn collega Johan Janssen geef ik een groep. In januari starten wij weer met een nieuw seizoen. Heb je interesse om mee te doen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Free Friday Night. Elke maand organiseer ik ook een gratis kennismakingsavond met de Core Energetische methode. Verschillende thema’s en oefeningen komen aan bod, en elke maand zijn er andere mensen die de avond begeleiden. De verschillende data zijn te vinden in de agenda van het Cordium.

Praktisch

Ik werk op woensdag en vrijdag in het Cordium, en in overleg ook in de avond of het weekend.

Tarief* op aanvraag

Emailadres: de.Kleine.Tanja@gmail.com

Telefoonnummer: 0618976710

 

*mocht de prijs een belemmering voor je zijn om therapie te volgen dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Neem hiervoor contact met mij op.

Contact met Tanja de Kleine