Haptomart – Mart Schellekens

Haptotherapie

Haptotherapie Nijmegen

Mijn naam is Mart Schellekens en ik werk als haptotherapeut in Nijmegen.

Haptotherapie helpt je om de verbinding met je gevoel te herstellen.

Heb je moeite je grenzen te bewaken? Weet je niet zo goed wat je wilt in het leven? Vind je het spannend de ander dichterbij te laten komen of ben je het contact met je gevoel kwijt?

Haptotherapie ondersteunt je hierbij. Door middel van gesprek, aanraking en ervaringsgerichte oefeningen leer je jezelf uit te spreken, je grenzen aan te geven en verbinding te maken met jezelf en de ander.

 

In de haptotherapie kijken we niet zozeer naar wat er mis is, maar leggen we de nadruk op jouw mogelijkheden. Misschien weet je al heel goed hoe jouw patronen werken, maar blijf je er alsnog in hangen. Met haptotherapie worden je patronen voélbaar. Je leert het gevoel herkennen waardoor je er op een constructieve manier mee om kunt gaan. Hierdoor ga je je steeds vrijer door het leven bewegen.

Wat dient jou en wat dient jou niet? Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor jouw gevoel, maak je keuzes die joú passen.

 

Werkwijze

Mijn aanpak kenmerkt zich door aandacht, betrokkenheid en het stellen van de juiste vragen.

In de intake verkennen we jouw hulpvraag en in de vervolgsessies verdiepen we deze vraag aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen, aanraking en gesprekken.

 

Praktisch

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG, waardoor haptotherapie vaak gedeeltelijk vergoed wordt wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie kan je gerust contact met mij opnemen:

welkom@haptomart.nl

06-27353689

www.haptomart.nl

 

Voor meer algemene informatie over haptotherapie kijk dan eens op hapto.nl.

Contact met Haptomart – Mart Schellekens