Deva

Healing & MeditatieTantra en seksualiteit

Ik maakte kennis met  Tantra & Healing Love Tao voor 15 jaar geleden. Met Tantra ben ik gestart met de opleiding bij Sky dance instituut van Margot Anand. Waar mijn passie ontwaakte en me verder er in ben gaan verdiepen en ontwikkelen. In contact te zijn met het Healing Love Tao systeem, welk ik samen ben gaan voegen met Tantra, ben ik me meer in deze materie gaan verdiepen en eigen gemaakt. De leer waar je daadwerkelijk  je verbindt met je hart en te gebruiken om op een rustige manier je gezondheid te verbeteren, vitaliteit en je emotionele balans in evenwicht te brengen. Seksuele energie te kunnen laten circuleren,  iedere beoefenaar kan in staat zijn om elk deel van zijn/haar lichaam te ervaren. Vooral het voelen van de stroming van je levenskracht is van essentieel belang.

Het vermogen om contact te hebben met elk lichaamsdeel is nodig voor de communicatie tussen de geest en het fysieke lichaam. De afwezigheid van het vermogen om het lichaam en de energiestroom te doorvoelen en hoe intensief je bepaalde techniek moet toepassen.Taoïstisch energiewerk is belangrijk om de oefeningen te zien als een onderdeel van het totale systeem in plaats van op zich zelf staande oefeningen.

Graag wil ik het doorgeven in de workshops en in individuele sessies hoe Tantra & Tao een mooie aanvulling kan zijn in je leven. In je relatie een mooie creatieve sensuele verrijking is. Trainen doe je voor jezelf en voor elkaar.

Contact met Deva

Lesgeven is voor mij een manier om steeds dieper op de materie in te gaan en in gevoel. Veel mensen voelen een afscheiding, pijn en eenzaamheid. Door mensen in contact te brengen met de lessen van Tantra en Healing Love Tao is een kleine stap op weg die kan helpen, zodat ze zelf hun weg er in kunnen vinden. In verbinding met je zelf te zijn en met je omgeving in je hartsverbinding. Voor de rest is het aan ieder mens om deze weg wel of niet te volgen en daar verantwoordelijkheid voor te nemen.

Heb je vragen, schroom niet om contact op te nemen.

Liefdevolle groet Deva

Individuele sessies

Herken je het volgende: Je bent intiem met jezelf of met een ander. Durf je dat ook aan te gaan? Neem je het initiatief of vind je het veiliger om af te wachten? Wat doe je als de ander dichtbij komt of zich juist terugtrekt? Kun je dan bij jezelf blijven?

Sensuele ontspanningsmassage: Met de sessie Sensuele Ontspanningsmassage leer  je genieten, bewustwording en ervaren op het gebied van intimiteit, relatie, sensualiteit en seksualiteit. Massage en oefeningen volgens Healing LoveTao  en Tantra. In een veilige één op één sessie help ik je om te gaan met problemen, waar je tegenaan bent gelopen. Aanraken en ontvangen, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit is een normale gang van zaken en noodzakelijk voor een gelukkig en gezond leven. Door met respect, een bijzondere manier van massage, aandacht en oefeningen toe te passen, ontstaat er een verrassende en nieuwe interesse voor jezelf en in elkaar, wat de gehele relatie weer sprankelend en spannend maakt. Je leert je lichaam en gevoelens beter te leren kennen, van zowel jezelf als van je partner. Daardoor ontstaan interessante leerprocessen:  je leert op een andere wijze aandacht te besteden aan de intieme relatie; nieuwe technieken en inzichten leren je lichaamsbewustzijn  te ontwikkelen, zodat andere sensaties gevoeld en beleefd kunnen worden;  je haalt je relatie uit de sleur en maakt deze dynamisch en spannend. Het doel van Sensuele Ontspanningsmassage is om mensen te steunen en te begeleiden naar het vrij worden van de oordelen en vooroordelen over zichzelf en anderen. Sensuele Ontspanningsmassage vindt plaats in een intensieve samenwerking tussen gever en ontvanger. De gever leidt de ontvanger als een gids op een zachte manier naar voelen, meemaken en ervaren door middel van een uitnodigende manier van massage met speciale technieken. Het maakt de ontvanger op een veilige en respectvolle wijze bewust van de gevoelsprocessen in het lichaam. De technieken leiden tot inzicht, ontspanning en vooral…. tot veel plezier en genot! Het geeft steeds de grootste voldoening te zien welk effect de massage heeft bij de ontvanger en ook hoe groot de therapeutische werking kan zijn als de massage in een persoonlijke sessie door een professionele therapeut gegeven wordt.

Tantrische massage & Healing Love Tao: Hierbij wordt geleerd de seksuele energie te transformeren, te verspreiden door het hele lichaam. Deze vorm van massage is bijzonder geschikt als natuurlijk middel tegen lichte depressie en pijn. Door de massage komen er zoveel endorfine (genotshormoon) vrij in het lichaam, dat dit dagenlang kan doorwerken! Voor stellen, vrouwen en mannen.

Workshops voor vrouwen: Tantra & Tao

Beleef, ervaar, voel jou liefde en Hartsverbinding. Vrouwen voelen elkaar energetisch goed aan. Dit schept harmonie, veiligheid en een diepere verbinding met jezelf. Heb je behoefte aan tijd voor jezelf. Wil je je eigen verdiepen in de Tantra en Tao en graag kennismaking met een tantra massage?! Aangeraakt worden, verzachten, contact maken met de schoonheid van je diepste wezen en jouw lichaam, helemaal prachtig precies zo als jij bent. In al je schoonheid, naaktheid, kwetsbaarheid en zeker in je vrouwelijkheid. Aangeraakt worden in jouw vrouwelijkheid, waarin jij je volledig mag overgeven, tot rust komen in jouw eigen goddelijkheid… Je verbonden voelen als vrouw, als zusters, als sensuele wezens. Deze avond wordt  jou deze ruimte aangeboden – van vrouw tot vrouw – in het volste respect en liefdevolle toewijding.

Bodyconnections.nl
Tantra & Tao coaching – massage.

Deva is aangesloten bij Stichting TantraWijzer🌹
En onderschrijft de Etnische gedragscode van Tantrawijzer!

Contact

www.bodyconnections.nl
info@bodyconnections.nl
Telefoon: 06-81087167