Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

maart 2021

GroepsGeluk, systemisch werken in de klas (tweedaagse training)

18 maart | 09:30 - 17:00
Cordium
€970

Wil jij ook met een praktische methode het groepsproces in je groep/klas positief ondersteunen? Met de methode GroepsGeluk heb je als leerkracht/groepsleider een effectieve tool voor het creëren van een fijn pedagogisch klimaat en het aanleren van sociale vaardigheden. Tweedaagse training inclusief alle GroepsGeluk-materialen, het GroepsGeluk-handboek en uitgebreide lunches. Donderdag 25 maart en vrijdag 23 april.

Meer weten »

Dive Deep | Witte Tantra Weekend Retreat

20 maart | 13:00 - 21 maart | 18:15
Cordium
€240

Duik diep. Ontsluier je puurste liefde. Ontdek mijn verborgen potenties en de extatische energie van mijn rituelen. Ik ben Tantra! Ik nodig je uit om je licht te laten schijnen onder de schaduw van wat je misschien je donkere kant noemt! Incl unieke, diepgaande en zeer bevrijdende initiaties.

Meer weten »

Examen Ontspanning- en klassieke massage

21 maart | 10:00 - 13:00
Cordium
€75

ANAND is al meer dan 16 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuïtie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn.

Meer weten »

Familieopstellingen, open inschrijving

27 maart | 11:00 - 17:00
Cordium
€25 – €125

Opstellingen zijn een hulpmiddel waarmee visueel zichtbaar én ervaarbaar wordt, dat ons individuele leven en onze actuele vragen of problemen verbonden zijn met het grotere geheel.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

27 maart | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »

VOETEN | workshop over voettypes, massage en gronding

28 maart | 10:00 - 17:00
Cordium
€120

We lopen nog niet zo lang. Maar onze voeten brengen ons wel overal. Van bomenklimmers zijn we tot lopers geëvolueerd. In deze workshop sta je een dag lang stil bij je voeten. Hoe is de druk op je voeten
verdeeld? Sta je in evenwicht? Wat vertellen je voeten over jou? Hoe kun jij je voeten een fijner leven bezorgen en daarmee ook jezelf.

Meer weten »

april 2021

Opleiding Ayurvedische Massage 10 apr tm 19 jun

10 april | 09:30 - 17:00
Cordium
€678

De opleiding Ayurvedische massage is een holistisch energetische massage. Men maakt gebruikt van geurige- gepaste olie, samengesteld volgens situatie / persoonlijkheid van de behandelde. De ayurvedische massage combineert massage technieken met het stimuleren van de marma punten (drukpunten uit de ayurveda).

Meer weten »

The Melting | Witte Tantra Weekend

10 april | 13:00 - 11 april | 18:00
Cordium
€240

Deze sensuele Tantra reis doet mij samensmelten met mijn verlangen én haar wortels in de diepste oerlagen van mijn vrouwelijke & mannelijke krachten. Dit opent mijn verborgen potentieel. Ik offer mijn totaliteit aan elk moment en kijk speels & passioneel nieuwsgierig achter elke deur van mijn wezen!

Meer weten »

Sjamanistische oerklank-sessie | Icaro-meditatie

14 april | 19:15 - 20:15
Cordium
€10

Dennis Vos: Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Meer weten »

Vrijheid in Verbinding

15 april | 10:00 - 17:00
Cordium
€120

We zoeken ons leven lang in verbindingen naar liefde en erkenning. Bij collega’s, bij onze familie, bij vrienden, in onze intieme relaties. Vaak worden we teleurgesteld, zijn we verdrietig en verbitterd omdat we niet krijgen wat we willen of hoe we het willen. Maar het begint en eindigt allemaal bij de verbinding met jezelf. In deze workshop onderzoek je wat jou de vrijheid beneemt in relaties en wat er nodig is om vrijer te zijn.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen