Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

september 2021

Introductieles Tai Chi Chuan

9 september | 20:30 - 22:00
Cordium
€10

'Bewegend ontspannen, ontspannen bewegen’ door middel van Tai Chi en Qi Gong. Geschikt voor beginners en gevorderden. T’ai Chi bevordert een goede doorstroming, een betere houding en balans, sterke botten en spieren, focus en aandacht. Er is een gezegde: Door het beoefenen van T’ai Chi word je: ‘Zo soepel als een baby, zo sterk als een houthakker en zo wijs als een wijze’. T’ai Chi past uitstekend in een Mindful bestaan. Er start een lessenreeks op 20 september.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

16 september | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Donderdag 16/9 en donderdag 14/10. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »

Workshop familieopstellingen

18 september | 09:00 - 12:30
Cordium
€10 – €77

Een workshop familieopstellingen is een mooie ervaring  waarin je informatie kunt krijgen over wat je tegenhoudt in hetgeen waar jij graag vooruit zou willen. Over wat maakt dat je ergens tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen in je leven.

Meer weten »

Cursus Ontspanningsmassage (twee dagen)

18 september | 10:00 - 19 september | 17:00
Cordium
€219

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Meer weten »

Vrouwengroep Lust in je Leven, Lust in je Lijf (start)

19 september | 10:00 - 17:00
Cordium

We kennen het allemaal wel: Perfectionisme (maar eigenlijk onzeker), Grote controlebehoefte (maar dat is stressvol en ongezellig!), hard werken (dan hoeven we niet te voelen). Of strakke schoudertjes, maar onze buik minder strak dan we zouden willen ;-) Zo vergaat ons de lust!!!!! Wil je meer ontspannen? Tevreden zijn met jezelf en met de mensen om je heen? Een rustiger hoofd en een levendig lijf? Lust in je leven? Deze vrouwengroep is dan de plek voor jou om met jezelf aan de slag te gaan.

Meer weten »

Labyrint lopen

19 september | 10:00 - 13:00
Cordium
€45

Een labyrint gaat over de weg volgen en niet over deze kwijtraken. Over vinden en niet over verdwalen. Het labyrint is geen doolhof, waarin wegen doodlopen, maar een doorgaande weg naar jezelf en daar weer mee naar buiten te komen. Het is de weg van buiten naar binnen: om jezelf te herinneren wie je in de kern bent. Het is daarna de weg van binnen naar buiten: om uit te komen voor wie je in wezen bent. Het is een weg, die nu eens verder weg dan weer dichter bij de kern komt. Zoals in het leven. Er zijn meerdere manieren om deze weg te gaan. Steeds gaat het over: Loslaten, Ontvangen en Toelaten.

Meer weten »

Tai Chi Chuan – start lessenreeks 12 lessen

20 september | 09:30 - 11:00
Cordium

'Bewegend ontspannen, ontspannen bewegen’ door middel van Tai Chi en Qi Gong. Lessenreeks: aanvang 20 september, 12 lessen t/m 13 december 2021. Geschikt voor beginners en gevorderden. T’ai Chi bevordert een goede doorstroming, een betere houding en balans, sterke botten en spieren, focus en aandacht. Er is een gezegde: Door het beoefenen van T’ai Chi word je: ‘Zo soepel als een baby, zo sterk als een houthakker en zo wijs als een wijze’. T’ai Chi past uitstekend in een Mindful bestaan.

Meer weten »

Soul Drumming Introductie

24 september | 19:30 - 21:30
Cordium

Tijdens deze avond word je meegenomen naar de boeiende wereld van de framedrum, haar oorsprong en haar muziek. Je kunt ervaren wat de ritmische muziek met je doet en ontdekken of je je verder wilt bekwamen in framedrumming. Soul Drumming is bedoeld voor vrouwen. Voel je je aangetrokken? Je bent welkom, ongeacht leeftijd of muzikale ervaring.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

25 september | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels

25 september | 19:30 - 26 september | 13:00
Cordium
€130

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen