Laden Evenementen

Walking In Your Shoes – LIEVScoaching

31 augustus | 13:30 - 17:00

€ 35

Walking in your shoes

 

Walking in your shoes
Samen met facilitator Engelien Nibbelink, nodig ik je van harte uit voor een unieke en inspirerende workshop waarin we gebruik maken van de methodiek ‘Walking in Your Shoes’, ook wel een succesvol alternatief voor (familie-) opstellingenwerk genoemd. Voor iedereen die al bekend is met diverse vormen van persoonlijke ontwikkeling en nieuwsgierig is naar een nieuwe vorm om mee kennis te maken.

 

Wat is ‘Walking in Your Shoes’?
‘Walking in Your Shoes’ is een krachtige, pure fenomenologische methode. Een manier om vraagstukken te onderzoeken en te luisteren naar je innerlijk weten en je wijze lichaam. ‘Walking in Your Shoes’ is een methodiek voor empowerment en persoonlijke groei die heel mooi aansluit bij de visie en holistische werkwijze van LIEVScoaching.

 

Wat kun je verwachten?
Een warme en veilige omgeving om te leren en te ontdekken. Begeleiding door een Walking in Your Shoes facilitator die je door het proces heen leidt. Interactieve oefeningen en reflectiemomenten. Mogelijkheden om diepgaande inzichten te krijgen in jezelf in relatie met je context. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei en ontwikkeling, professionele groei, of gewoon nieuwsgierig bent naar een nieuwe methodiek, deze workshop biedt voor ieder wat wils. We kijken ernaar uit om samen met jou op zelfonderzoek te gaan.

Datum, Tijd & Locatie
Op de volgende datum komen we samen op een heerlijke locatie in Nijmegen.

  • 31 augustus 2024
  • 30 tot 17.00 uur, inloop vanaf 13.15 uur
  • Cordium, de Ruyterstraat 65 in Nijmegen

 

Informatie en aanmelding
De bijdrage voor deze waardevolle workshop in een kleine groep bedraagt € 35,- inclusief koffie, thee. Voor je aanmelding neem contact met Lieda op (06-16930439).
Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Vragen?
Als je nog vragen hebt of meer informatie wenst, kijk dan hier of neem gerust contact op. We hopen je te mogen verwelkomen bij deze bijzondere ervaring!

Wees welkom!

 

Lieda van Stigt – LIEVScoaching, bewustzijnscoach voor gedreven professionals

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
€ 35

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Lieda van Stigt
Telefoon
(06-16930439
E-mail
info@lievscoaching.nl