Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ontdek de Kracht van GroepsGelukTypes in de praktijk

12 juni | 09:00 - 17:00

€675

Onze 21 GroepsGelukTypes, geïnspireerd door de 12 archetypen van Jung, zijn eigentijds en direct herkenbaar voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Wat kun je verwachten?

✅ Leer hoe de GroepsGelukTypes kunt inzetten om instincten, drijfveren, angsten en ambities van deze types te onthullen, en hoe ze inzicht geven in hoe we onszelf beschermen.

✅  Ontdek hoe je deze kennis kunt gebruiken om persoonlijke krachten te ontdekken en vluchtbronnen te transformeren naar krachtbronnen. Door met de GroepsGelukTypes te werken, zetten we de eerste stap om deze krachten ook echt te gaan benutten.

✅  Verwerf praktische vaardigheden via casussen en oefeningen voor het toepassen van GroepsGelukTypes in jouw groepen, teams en praktijk.

De GroepsGelukTypes hebben de vorm van een koker en passen als een handschoen over onze GroepsGeluk-poppetjes. Je kan de kokers ook naast het poppetje plaatsen, waardoor het meteen zichtbaar is of het GroepsGelukType je ondersteunt door achter of naast je te staan, of wanneer deze als bescherming wordt toegepast en je er misschien in verdrinkt omdat je innerlijke zelf niet gezien of gehoord wordt.

Klaar om de kracht van GroepsGelukTypes te ontdekken en toe te passen?
Lees hier meer of meld je aan!

Gegevens

Datum:
12 juni
Tijd:
09:00 - 17:00
Kosten:
€675
Site:
https://groepsgelukplatform.nl/product/groepsgeluktypes-in-klas-en-praktijk/

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Désirée Farro
Telefoon
+31 (0)6-499 74 815
E-mail
info@groepsgeluk.nl
Bekijk de site van Organisator