Jacqueline Verschuur

MassageYoga - Pilates

Yoga            Zwangerschapsyoga            Massage              Shantala Babymassage

Mijn naam is Jacqueline Verschuur.

34 jaar geleden kwam ik in aanraking met Yoga ; ik woonde en werkte  als staflid op de Voorde, een spirituele woonwerkgemeenschap en studeerde in een esoterische school met dr. Reshad Feild de kunst en wetenschap van de adem; de essentie van leven,  leven in het hier en nu in respect voor alles in en om ons heen. Zoeken  naar wie ben ik en wat is het doel van het leven op aarde….

De Yoga bracht heel veel teweeg o.a. een enorme glimlach; het verraste me vanaf het 1ste moment en ik voelde me tot leven komen in echtheid en puurheid.

Dat is altijd zo gebleven.

Met veel plezier en passie geef ik les aan mensen van alle leeftijden; aan iedereen die er open voor staat; gezondheid of eventuele beperkingen staan dit niet in de weg.
Je moet niks; je mag je mogelijkheden verkennen en ontdekken…..met een vriendelijke uitnodiging en soms met de nodige aansporing of met humor.
In Cordium te Nijmegen geef ik sinds 2001 Yoga lessen.

Van Kundalini yoga wordt gezegd dat het de yoga is voor diegenen die midden in het leven staan; je kunt het direct toepassen in je dagelijks leven.
Naast het lesgeven en masseren, werk ik als wijkverpleegkundige en de yoga helpt  me om met beide benen stevig op de grond te blijven staan, in de adem en te blijven ontspannen….ook als het leven spannend is en het moeizaam lijkt te gaan.

Wat bied ik aan ?

ZwangerschapsYoga:
Door een ruim aanbod van technieken, oefeningen, praktische tips en informatie krijg je een goede voorbereiding op  je bevalling en het ouderschap.
Ik heb veel ervaring en door de jaren een eigen stijl ontwikkeld in het lesgeven door de beoefening van yoga, gezond verstand en praktische tips te combineren.
Voor, tijdens en/of na je bevalling kan ik je, indien gewenst, ondersteunen  met massage, adem en support.

Link: www.atmosfeer.net/zwangerschapsyoga

Kundalini Yoga & meditatie :
Eeuwenoude kennis en technieken die voelbaar zijn in jouw ervaring.  De yoga brengt je door de fysieke oefeningen en de adem op een directe en eerlijke manier in contact met jezelf.  Het geeft je vitaliteit, flexibiliteit, evenwicht ;  je leert beter te ademen
en je komt tot diepe ontspanning.
De vele meditaties werken verdiepend, verstillend en voedend.
www.atmosfeer.net/yoga

Massage:
Ik geef  intuitieve ontspanningsmassages  en/of zwangerschapsmassage
www.atmosfeer.net/ massage

Shantala Babymassage:
Eenvoudige liefdevolle ontspanningsmassage. Je leert de shantala basistechnieken in een privé- of groepscursus.
www.atmosfeer.net/ babymassage

Contact met Jacqueline Verschuur