Theresia Hofmaier | Soul Touch Studio

Healing & MeditatieLichaamsgerichte therapie

Jouw adem is jouw medicijn

Ademen gaat over het algemeen helemaal vanzelf.  En juist daarom ademen we doorgaans behoorlijk oppervlakkig. Bewust ademen met behulp van ademwerk leert je om weer volledig adem te halen en helpt je te verbinden met je lichaam en energie.

Door volledig en verbonden te ademen kom je in een andere staat van bewustzijn. Dit geeft je heldere inzichten in oude patronen en brengt je in contact met fysieke spanning en emoties. Deze ademtechniek leert je om helemaal aanwezig te zijn met alles wat er in het lichaam opkomt, zonder te bedenken hoe je je voelt of te vluchten in verhalen over je sensaties. Je leert onvoorwaardelijk te voelen wat er in je beweegt.

Ademwerk is onderdeel van yoga, het wordt dus al sinds duizenden jaren ingezet als tool voor persoonlijke ontwikkeling.

 

De effecten van ademcoaching zijn concreet en instant.

  • het brengt je direct in je lichaam.
  • het geeft je verlichting van stress, angst, piekergedachten en woede.
  • het verhoogt je energie en verbetert je immuunsysteem
  • het verbeterd je slaap
  • het helpt bij het managen en loslaten van pijn
  • het helpt je bij het kunnen uiten van wat er in je leeft
  • het helpt je bij het losmaken van emotionele blokkades

 

Ademcirkels

In een groep bewust verbonden ademen kan buitengewoon krachtig zijn. Door samen te ademen, delen de groepsleden een gemeenschappelijke intentie om te ontspannen, te genezen of te verbinden. Deze gedeelde intentie kan de ervaring verdiepen. Voel je vrij om de kracht en heling van je eigen adem te mogen ervaren. Twee keer per maand geef ik op donderdagavond de ademcirkel.

 

Via deze link kan je je meteen aanmelden voor de ademcirkel (https://hipsy.nl/breathbabes)

 

Ademliefde training

Deze training is een verdieping. Je gaat 4 weken of 6 weken met een vaste groep 1x per week samen ademen.

Deze training is voor jou als je klaar bent voor diepe en duurzame verandering in je leven.

Er wordt in deze training gewerkt met de adem door middel van verschillende ademtechnieken. Dit wordt ondersteund met emotioneel lichaamswerk en inzichtelijke oefeningen.

Je ontvangt ter ondersteuning videomateriaal zodat je dagelijks de verschillende ademtechnieken kan toepassen.

 

Via deze link kan je actuele informatie vinden over de training (https://hipsy.nl/soul-touch-studio)

Over mij

Hey, ik ben Theresia.

Ik vind het prachtig om mensen te mogen begeleiden en te inspireren. Maar snel was mij duidelijk dat de reguliere hulpverlening niet mijn manier van werken was.

 

Nu combineer ik mijn kennis vanuit mijn studie als Sociale hulpverlener met lichaamswerk zoals massage en ademcoaching. Mijn begeleiding is nuchter en down to earth.  Ademwerk is concreet en direct, dat ben ik ook. Ik vind het belangrijk om met beide voeten op de grond te staan.

Tijdens mijn begeleiding help ik je om meer vrijheid te mogen ervaren in je leven door je vrij te maken van beperkende overtuigingen, gedachten en gedragspatronen.

Bij mij draait het om echtheid, vertrouwen en directheid. Ik biedt een veilige begeleiding waarin je mag onderzoeken, voelen en ervaren.

 

Contact

Ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen? Of heb je vragen? Neem gerust via mail contact met mij op theresia@soultouchstudio.nl of boek meteen je eerste ademsessie. Via deze link https://www.soultouchstudio.nl/afspraak/

Contact met Theresia Hofmaier | Soul Touch Studio