Lea Pelka

Core energeticaLichaamsgerichte therapie

Sinds 2014 werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie. Na mijn hbo-studie Dramatherapie ging ik op zoek naar meer diepgang en heb deze helemaal gevonden in de Core Energetica. Nu volg ik mijn passie in het werk als Core Energetisch therapeute. In mijn werk begeleid ik mensen op weg naar hun eigen waarheid. Ik begeleid mensen die vast zijn gelopen in hun leven, die op zoek zijn naar meer diepgang en mensen die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en innerlijke groei.

Core Energetische therapie

Soms kunnen angsten of andere gevoelens ons weerhouden om de weg van ons hart te volgen. Ik gebruik mijn innerlijke leiding en spirituele verbinding om mijn cliënten verder te helpen op weg naar hun innerlijke waarheid. Het is een weg naar levensvreugde, innerlijke kracht, creativiteit en diepe verbinding met jezelf en anderen. In de sessies werk ik holistisch met lichaam, bewustzijn en energie. Heling vindt plaats als we leren onze gevoelens (zoals woede, angst, verdriet en blijdschap) ruimte te geven, te uiten wat ons vasthoudt en als we bereid zijn om de eigen negativiteit onder ogen te zien. Core Energetica werkt met het lichaam door middel van beweging, ademhaling en interactie. Op die manier onderzoek je blokkerende patronen in jezelf en in relatie tot de ander(en), vooral de patronen die je weerhouden om te genieten en het leven ten volle te leven.

Graag wil ik je begeleiden om te exploreren wie je werkelijk bent. Je bent welkom met elk thema dat je bezighoudt!

Contact met Lea Pelka

Praktisch

Als je contact opneemt plannen we een intake-sessie. In deze sessie maken we kennis en nemen we de tijd om vragen helder te krijgen. Als we besluiten om samen verder te gaan, plannen we vervolgsessies.

Een sessie duurt 60 minuten, tarief op aanvraag. Als je aanvullend verzekerd bent komen sessies in aanmerking voor vergoeding vanuit de alternatieve zorg. Kijk hier voor meer informatie.

Therapiesitzungen sind auch auf Deutsch möglich.
Sessions can be held in English.
Sessies zijn ook online mogelijk.
Sessies tellen mee als leertherapie voor de opleiding core energetica.

 

Contact

website:  www.core-pelka.com
e-mail: lea@core-pelka.com
telefoon: 06-41139820