Tanja Konig

Core energeticaLichaamsgerichte therapie

Sinds mijn studie Psychologie (1991) werk ik binnen het werkveld Mens en Werk. Sinds 2003 vanuit mijn eigen bedrijf: Re-Spect voor Mens en Werk. Daarnaast werk ik met particulieren, vanuit Re-Spect voor Mens en Relatie. Ik ben geregistreerd als Registerpsycholoog NIP/Arbeid en Gezondheid, als Lichaamsgericht Werkend Psycholoog en als Registertherapeut BNG. Mijn invalshoek is Core Energetica. In mijn begeleiding ga ik uit van de samenhang tussen geest (gedachtes, gevoelens en spiritualiteit) en lichaam.

Psychisch gezond is niet per se gelukkig. Psychisch gezond is wel “levenslustig”: dat je ja kunt zeggen tegen het leven, of het nu leuk is of niet. Je gaat er tegenaan, je omarmt het, met al je energie. Gevoelens ga je niet uit de weg. In contacten durf je jezelf te laten zien, zonder jezelf te grabbel te gooien. En je kunt de ander zien, omdat je voldoende weet wie je zelf bent. Soms ben je hierin geblokkeerd. Dit geeft vaak klachten van allerlei aard, psychisch en lichamelijk. Het doel is echter niet per se klachtenvrij, maar wel al je krachten vrij. Je levenslust stroomt door je lijf en je geest. Je hart spreekt. Je staat midden in je eigen leven.

Mijn aanbod:

Door mijn lidmaatschap van het NIP (als PSYCHOLOOG NIP) en van de NVPA zijn vergoedingen via ziektekostenverzekeringen deels mogelijk.

Contact

Tanja Konig
tel: 06-51790345
e-mail: info@respectvoormensenwerk.nl
websites: www.respectvoormensenwerk.nlwww.respectvoormensenrelatie.nlwww.lesseninlevenslust.nl

Contact met Tanja Konig