Simone Lips

CoachingMindfulness

Mijn naam is Simone Lips (1964) en ik heb een praktijk in mindfulness en compassie. Van hieruit begeleid ik groepen en mensen individueel. In Cordium bied ik mindful coaching aan, een individuele begeleidingsvorm waarin mindfulness de basis vormt.

In dit begeleidingstraject ben je welkom met diverse (levens)vragen, problematieken en thema’s. Ik ondersteun je in het ontwikkelen van meer aandacht en het loslaten van patronen die je als belemmerend ervaart. Mijn uitgangspunt is dat niks ‘weg’ hoeft. Wel kun je leren om niet langer door bepaalde patronen en emoties meegesleept te worden. Het mooie hiervan is dat ook de lastige dingen in je leven uiteindelijk iets waardevols brengen, namelijk de groei van bewustzijn, kracht en acceptatie.

Het is ook mogelijk om de achtweekse mindfulnesstraining op individuele basis te volgen. Middels gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten ga je aan de slag om mindfulness echt in je leven te integreren. Ook mensen die al een mindfulnesstraining gevolgd hebben kunnen baat hebben bij mindful coaching om bijvoorbeeld ‘de puntjes op de i te zetten’. Interessant is dan om te onderzoeken: ‘waar in je leven schiet je in automatische reacties en hoe kun je daar anders mee om gaan?’

Simone Lips
Contact met Simone Lips

“Door de coaching bij Simone heb ik me gesteund gevoeld en kracht ontwikkeld om mijn patronen van perfectionisme en zelfkritiek steeds meer los te laten. Daardoor is er meer rust en vrije tijd gekomen en ook meer plezier.” (Linette)

Mindfulness brengt mij levensvreugde en optimisme, alsmede realiteitszin en inzicht. Juist op momenten dat het leven minder makkelijk is, voorkomt leven met aandacht dat ik word meegesleept door negatieve en ineffectieve patronen. In de hectiek van alledag geeft de beoefening van mindfulness mij de helderheid en rust om het leven met moed en liefde tegemoet te treden. Ik geniet ervan om anderen hiermee ook kennis te laten maken en te inspireren om mindful te leven. Mijn benadering is open, respectvol, duidelijk en ondersteunend. Wil je meer over me weten, kijk dan eens op de website.

“Simone heeft aandacht en inzicht en weet precies de vinger op de zere plek te leggen. De pijn was minder erg dan ik dacht en ik realiseerde me hoe ik hier lange tijd voor op de loop ben geweest. Voel me vele malen lichter.” (Ronald)