Sarah Teunissen – Wu wei coaching

CoachingSystemisch werk

Ik heb de opleiding familie opstellingen gevolgd bij het instituut voor systemisch werk, inmiddels ben ik ook werkzaam binnen dit instituut en werk ik daarnaast vanuit mijn praktijk Wu wei coaching als coach opsteller en (co)-trainer.

Bij het Cordium verzorg ik workshops familie opstellingen, intervisie bijeenkomsten voor opstellers en/of opstellers in wording en kan ik indien gewenst 1 op 1 systemisch coachen.

Ik ben iedere keer opnieuw onder de indruk van hoe treffend familieopstellingen kunnen werken. Hoe het precies op het juiste moment, het juiste zichtbaar maakt en/of in beweging zet en het altijd de essentie weet te raken.

Bij je familie hoor je altijd. En hoe harder je, je best doet om er niet meer bij te horen des te meer je aan je familie gebonden bent. Wanneer je als kind geboren wordt binnen jou familie, bestaande uit je biologische ouders, broers, zussen, tantes, ooms en al je voorouders ben je met hen verbonden. En alles wat in al deze generaties heeft plaats gevonden en de impact die dat al dan niet gehad heeft, is ook in jou terecht gekomen, heeft je als het ware gevormd.

Gebeurtenissen van lang geleden kunnen door het systeem heen sijpelen en zo ook in jou terecht komen. Bij gebeurtenissen kan je denken aan: criminaliteit, abortus, ongeboren of vroeg overleden kinderen, (seksueel) misbruik, emigratie, abortus. Eigenlijk al dat gene wat impact heeft op iemands leven. De ene keer is de invloed hiervan groot, de andere keer minimaal en nauwelijks merkbaar.

Wil je graag meer inzicht in (onbewuste) patronen? Loop je ergens tegenaan en kan je niet goed ontdekken waar dat aan ligt? Een familie opstelling is een van de vele mogelijkheden om hier naar te kijken.

Familie opstellingen kunnen inzicht geven in patronen die zich onder de oppervlakte en veelal in het on(der)bewuste af spelen.

Op mijn website is alle informatie te vinden over wie ik ben en wat ik doe, data van activiteiten etc. Wil je meer informatie ergens over of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Voor het maken van een individuele afspraak wil ik je vragen om het contactformulier op www.wuweicoaching.nl in te vullen.

Contact met Sarah Teunissen – Wu wei coaching