Rianne Overmars- illuminaire coaching & training

Coaching

Graag leer ik je wat werkt in communicatie gecombineerd met wat er werkt voor jou!

Trainingsacteren

Door middel van acteren train en leer ik mensen de weg te vinden in communicatievraagstukken op zakelijk- en privégebied. Dit kan zowel plaatsvinden tijdens een groepstraining bij een bedrijf of instelling als op individuele basis (in mijn praktijk in Nijmegen).

Het gaat niet alleen om wat we letterlijk spelen, maar ook om hoe het voelt voor jou als deelnemer en voor mij als de persoon die ik speel. Feitelijk speel ik niet alleen de rol, maar representeer ik ook de persoon waar het om gaat (zoals o. a. ook bij familieopstellingen wordt toegepast). Hieruit ontstaat veelal waardevolle informatie die je weer kunt toepassen in je dagelijkse (werkzame) leven.

Coaching

Naast het zijn van trainingsacteur werk ik al jaren als ambulant persoonlijk begeleider/coach in de (specialistische) GGZ via zowel de gemeente (WMO) als reclassering. Het werken als begeleider/coach doe ik heel graag en coaching zet ik ook zeker in tijdens en rondom het trainingsacteren. In het begeleiden van mensen in bezit van een autisme spectrum stoornis (in allerlei gradaties), ADD, ADHD, verslavingen, LVB en andere diagnoses heb ik veel ervaring. Personen met persoonlijkheidsstoornissen train ik niet in mijn praktijk (wel als coach in loondienst). Als acteur kan ik ook de rol aannemen van iemand met ASS, ADD, ADHD, een persoonlijkheidsstoornis en/of verslaving. Het werken vanuit ‘hokjes’ kan ik prima en kan handig zijn, maar noodzaak is dat voor mij zeker niet. Ik vind het vooral belangrijk om te werken en trainen vanuit wie jij als mens bent en te handelen naar wat je nodig hebt.

Als ik iets voor je kan betekenen dan hoor ik het heel graag!

 

Contact

Email: coaching-training@illuminaire.eu

Website: www.illuminaire.eu

Telefoonnummer: 0612195664

Contact met Rianne Overmars- illuminaire coaching & training