Resi Peters – The Movement Studio

Lichaamsgerichte therapieYoga - Pilates

Heb je behoefte aan kwaliteits beweeglessen? Of heb je pijn in je lijf en wil je hier actief iets aan doen?
Met veel plezier geef ik lessen in Pilates en de Melt Methode®. (Essentrics op een andere lokatie.)

Melt Methode®

Heb je last van chronische pijn of stijfheid en gaat bewegen niet meer zo gemakkelijk? Daar kun je dus écht zelf wat aan doen! Met de cursus Melt Methode leer je hoe je m.b.v. een speciale roller en balletjes je bindweefsel hydrateert en hoe dit het rust- en zelfherstellend vermogen aanzet.
Melt is een wetenschappelijk onderbouwd zelfzorg-systeem waarmee je spanning en stijfheid vermindert en je chronische pijnklachten verdwijnen. Melt helpt… écht! Zelf doe ik dit op dagelijkse basis en dit helpt me gezond en actief te blijven.

Pilates is een beweegmethode die je bewust maakt van je lichaam en je diepe core spieren intensief traint. Je versterkt je powerhouse en daardoor heeft Pilates een stabiliserende en beschermende werking op je rug. De manier waarop ik lesgeef is niet op een snelle sportschoolmanier, maar heel bewust bewegen. Elke les wordt gecombineerd met zelfmassage met therapeutische ballen: dát maakt deze les uniek in Nijmegen!

 

Ik heb een dansachtergrond en 8 jaar gewerkt als fysiotherapeute, daarnaast ben ik een eeuwige student: ik school mij intensief bij en neem binnen de Pilateslessen opgedane kennis over Biomechanica en zelfmassage van fascia mee voor verdieping, variatie en zelf-helen…
Precisie, energie en kwaliteit van bewegen kenmerken mijn manier van lesgeven. Graag breng ik plezier in bewust bewegen over op mijn cursisten.

Als ‘movement educator’ maak ik binnen mijn lessen een vertaalslag van de oefeningen naar het functionele voor alledag. Ook geef ik context zodat je weet waarom en waarvoor een oefening dient. Hierdoor wordt absoluut je lichaamsbewustzijn vergroot.

Je bent van harte welkom!

 

Mail: info@themovementstudio.nl
Website: www.themovementstudio.nl

Mob. Tel: 06-41462329

Contact met Resi Peters – The Movement Studio