Renee Hoogen

CoachingCore energeticaLichaamsgerichte therapie

Lichaamsgerichte coaching

Zowel live sessies als online sessies zijn mogelijk.

Het lichaam kun je zien als een bondgenoot die voortdurend informatie doorspeelt. Vaak zijn de signalen luid en duidelijk, vooral als ze passen bij wat we op dat moment ervaren. Soms vertelt ons lichaam ons iets anders dan ons hoofd. Het geeft dan uiting aan wat er onbewust in ons leeft en wat aandacht nodig heeft. We ervaren dan bijvoorbeeld een gespannen gevoel, aanhoudende nekklachten of terugkerende hoofdpijn.  Ook een gebrek aan energie, moeite met slapen en een overactief (piekerend) hoofd zijn duidelijke signalen die aandacht vragen.

Als lichaamsgericht coach werk ik met mensen die vastgelopen zijn en op zoek zijn naar een nieuwe beweging in hun leven. Het vastzitten is vaak voelbaar in het blijven verdwalen in de zelfde gevoelens, stagneren door gebrekkige energie, je plek in het leven niet goed kunnen vinden en het steeds aanlopen tegen de zelfde patronen. In mijn werk zie ik dat de meeste mensen zicht hebben op een groot deel van de patronen waarin ze vast zitten. Ze zijn zich bewust van hun patronen, maar krijgen er geen grip op. Je zou kunnen zeggen dat ze de ‘kwartjes’ wel in hun hoofd hebben, maar dat die kwartjes nog niet vallen. In het werken met het lichaam kunnen deze kwartjes vaak wel vallen; vanuit het hoofd het lichaam in.

Contact met Renee Hoogen

Tijdens de sessies kun je vanuit jouw lichaam ervaren hoe jij je in jouw patroon blijft bewegen én wat de pijn is die jou hierin aandrijft. Dit maakt het zo helder en tastbaar dat je er niet langer omheen kunt. Het helpt je om je te kunnen openen voor jouw onderliggende pijn, vanuit mededogen en eigenaarschap. Mededogen voor de pijn die je ooit hebt opgeslagen omdat ze te pijnlijk was om toe te laten, eigenaarschap van de patronen die jij nog steeds in stand houdt om verdere pijn te vermijden. Van daaruit ontstaat er ruimte om nieuwe ervaringen voor jezelf te gaan creëren. Ervaringen die recht doen aan wie je bent en die nieuwe levensenergie en zin geven.

Ik ben graag ondersteunend aan deze processen. Met een heldere blik en een warm hart. Je bent welkom.

Contact

Renee Hoogen

www.zienswijzetraining.nl

info@zienswijzetraining.nl

06-26164825