Raúl van Loon

CoachingCounseling

Als co-owner van Cordium zie ik toe op het reilen en zeilen binnen Cordium. In samenwerking met vele anderen zorgen wij ervoor dat Cordium goed functioneert en voor iedereen een prettige, veilige en schone werkomgeving is.
Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Cordium leg dan contact met mij per email raul@cordium.nl of per telefoon 0654-968089.

Wil je een keer sparren over je business en hoe je fijner en beter kan draaien vanuit je business? Plan vooral een afspraak voor een intake gesprek. Het intake gesprek is vrijblijvend en iedere volgende meeting betaal je € 85,– per gesprek excl. BTW. Een gesprek duurt minimaal een uur en maximaal 90 minuten. Het intakegesprek is een korte kennismaking van 30 minuten.

Als ervaringsdeskundige in het opbouwen en uitbouwen van diverse businessmodellen binnen de zakelijke dienstverlening kan ik van waarde zijn bij het verder door ontwikkelen van jouw business. Ik stel kritische vragen en ga analytisch te werk zonder het contact met het gevoel te verliezen. Ik geef feedback en kan dit op verschillende manieren. Met de intentie om jou verder te helpen.

Voor meer informatie omtrent mijn loopbaan verwijs ik je graag naar mijn Linked In profiel. https://www.linkedin.com/in/raulvanloon/

Contact met Raúl van Loon