Jeroen Kortooms: Psychotherapie en relatietherapie

CoachingCounselingPsychologen

Psychotherapie en relatietherapie bij Praktijk Kortooms

 

Je piekert veel en je hebt weinig energie. Stress, somberheid, irritaties of andere gevoelens houden je in de greep. Je twijfelt aan jezelf en het lijkt alsof je vastzit. Heb ik een burn-out? Is er iets mis met mij? Hoe kom ik hier weer uit? Jij bent niet de enige met dit soort gevoelens. Veel mensen ervaren dit een keer in het leven. Het kan alleen en machteloos voelen als je er middenin zit. Misschien loop je al een tijdje tegen problemen aan. Iets in je roept dat het tijd is voor verandering. Tot nog toe heb je die stem misschien met succes genegeerd en weggestopt, maar nu ben je het zat en wil je echt iets veranderen.

 

Je kunt bij mij eerst even rustig je verhaal doen. Dat lucht meestal al erg op. Ik ben sensitief en tegelijk nuchter en praktisch ingesteld. Niets menselijks is mij vreemd. Samen kijken we wat er op dit moment niet werkt voor jou, wat er anders kan en hoe jij het wel wilt.

 

Mijn naam is Jeroen Kortooms. Ik ben erkend psychosociaal therapeut en relatietherapeut (maar vooral gewoon mens). Bij praktijk Kortooms kun je terecht voor relatietherapie en voor individuele psychotherapie. De vorm van therapie waarin ik ben gespecialiseerd heet  ‘procesgerichte’ ACT therapie. ACT staat voor Acceptance and Commitment therapy. Dit is een veel gebruikte vorm van gedragstherapie met een stevige wetenschappelijke basis.

 

Als mens en therapeut vind ik gelijkwaardigheid en openheid erg belangrijk. Het komt wel eens voor dat iets mij raakt of dat ik het ook even niet weet. Dit soort momenten probeer ik niet te verbergen, omdat het mij zoveel heeft gebracht om meer van mezelf te laten zien.

 

Ik bied altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek aan voordat we van start gaan met individuele therapie of relatietherapie. Je krijgt daarin een beter idee over wat therapie inhoudt en wat het voor jou of je relatie kan betekenen. Je kunt ook ervaren of je een goede klik voelt en of je met therapie wilt starten. Dit hoef je natuurlijk niet meteen te besluiten. Je mag daar rustig even de tijd voor nemen om over na te denken.

Contact met Jeroen Kortooms: Psychotherapie en relatietherapie