Onno Uringa

Coaching

Als procesbegeleider, coach en therapeut, begeleid ik eenieder die ervoor klaar is om een werkelijk beweging te maken vanuit de ziel die in jou huist. Ik werk daarbij op de diepe onderlaag van ons bewustzijn, daar waar heling en integratie kan ontstaan. Hierdoor krijg jij ruimte om de rijkdom van het leven te gaan ervaren. Deze rijkdom is de beste voedingsbodem om tot je eigen (bestaans)recht te komen.

Al van jongs af aan heb ik gevoeld dat wij, als menssoort, ons dienen in te ordenen binnen de Natuur. Het feit dat wij een groter denkvermogen hebben, wil niet zeggen dat wij intelligenter zijn dan de Natuur. We zijn onderdeel van de Natuur en inordenen in de Natuur is onze grote opgave als mens! In het klein betekent dit dat ik je kan begeleiden bij je zielsreis zoals je die heel concreet ervaart in jouw leven. Het kan om hele kleine klachten gaan tot grote levensvragen en -problemen. Alles wat je meemaakt heeft betekenis en doet ertoe.

In leef en woon in Erlecom in de Ooijpolder bij Nijmegen op een hele fijn plek samen met mijn zoon en dochter. De rust, het buitenleven, de elementen van de Natuur voelen door elk seizoen heen, is elke dag weer een verademing.

Contact met Onno Uringa

Dieptecoaching (individuele begeleiding)

Je hebt al veel gedaan op het gebied van persoonlijke en mogelijk professionele ontwikkeling, maar ergens merk je dat dieperliggende patronen en strategieën jou in de weg blijven zitten. Je blijft je bijvoorbeeld minderwaardig voelen naar je omgeving, je kunt moeilijk je hart openen of je blijft domineren als het erop aan komt. Deze patronen hebben een oorsprong, die tot zeven generaties terug kunnen gaan. Dieptecoaching richt zich op wie jij in essentie bent. Mijn werkwijze is gebaseerd op reïncarnatie- en regressietherapie en werkt helend op een mentale, emotionele, lichamelijke en spirituele laag. Ik begeleid je door je kindpijn heen, waardoor je zielsessentie zich kan verbinden met je levensbestemming. Dit proces aangaan leidt onomkeerbaar tot meer gezondheid, vreugde en zingeving op jouw levenspad met alle kwaliteiten die jij al hebt ontwikkeld.

Leergang ‘Leven en laten Leven’

(groep, doorlooptijd 9 maanden, 6 modules van 2 dagen)

De Leergang ‘Leven en laten Leven’ is bedoeld voor jou, wanneer je voelt en inziet dat je toe bent om jezelf te leren aankijken in wie je werkelijk bent en daar fundamentele stappen in zetten. Een stap kan binnen vele contexten van je leven spelen; familie, liefdesrelatie, (werk)relaties, gezin, professie, gezondheid, leeftijd, verlangens/behoeftes, generaties, toekomstbeeld, etc. Wie je bent, wat je ook doet, je bent ergens aangekomen waar een ‘change of life’ noodzakelijk geworden is. Vraag is niet meer of er een noodzaak is maar hoe je dit kan aangaan met jezelf? Aanleiding om deze leergang te doorlopen kan zijn dat je leefpatronen ervaart die zo diep ingesleten zijn, dat ze onderdeel zijn geworden van je identiteit, je weet niet beter dan dat je dat bent. Er is mogelijk veel uiterlijk succes, maar innerlijk ervaar je dit heel anders. Dan is het tijd voor een diepte-investering in je leven! In de leergang onderwerp je jezelf aan een stevig en diepgaand zelfonderzoek. Je krijgt werkvormen aangereikt die je levensenergie weer laten stromen. Zodat je dichter bij je eigen kern komt en je meer betekenis, plezier en bezieling in je (werk)leven gaat ervaren. De integratieve werkvormen zijn gestoeld op nlp, karakterstructuren, transactionele analyse, systemisch werken, integrale psychologie, reïncarnatietherapie en regressiewerk. Dit maakt de leergang rijk en gebalanceerd.

 

Kijk voor meer praktische informatie en contactgegevens op mijn website www.onnouringa.nl