Noëlle Cirkel – Orthomoleculaire therapie

CoachingCounselingNatuurgeneeskunde

Herken jij jezelf hierin?

✦ Je streeft naar een gezonde leefstijl

✦ Je investeert graag in de toekomst

✦ Je bent niet op zoek naar een quick-fix

Of je hebt last van klachten zoals:

✦ Energieschommelingen

✦ Buikpijn of een opgeblazen gevoel

✦ Hoofdpijn

✦ Veel stress

✦ Moeite met slapen

✦ Pijnlijke, onregelmatige menstruatiecyclus of vruchtbaarheidsklachten

✦ Terugkerende huidklachten

✦ Welvaartsziekten

 

Wil je de werking van je lichaam beter begrijpen en ben je nieuwsgierig naar hoe leefstijl jou kan laten floreren. Of wil je klachten aanpakken en de onderliggende oorzaken van ongemak ontdekken, in beide gevallen kan orthomoleculaire therapie* iets voor jou zijn.

 

Gezondheidsjungle

Zodra jij je gaat verdiepen in gezondheid, beland je waarschijnlijk in een jungle van tegenstrijdige informatie. Ik begrijp dat deze zoektocht verwarrend kan zijn. Daarom sta ik klaar om je stap voor stap te begeleiden bij het maken van bewuste leefstijlkeuzes. Samen ontdekken we welke keuzes op dit moment wel of niet gezond zijn voor jou, zodat je de juiste weg kunt bewandelen.

 

Over Noëlle

Mijn naam is Noëlle Cirkel. Als orthomoleculair epigenetisch therapeut is het mijn missie om een natuurlijke en bewuste balans te creëren. Door middel van 1-op-1 coaching gericht op leefstijlaanpassingen help ik jou om je gezondheid te helen, verlichten of optimaliseren.

 

Hoe kunnen we samen jouw doel bereiken?

Via een traject dat volledig is afgestemd op jouw doelen, gaan we samen op ontdekkingstocht naar de werking van jouw lichaam en bouwen we een sterke basis.

De focus van mijn therapie ligt op verschillende pijlers:
✦ Voeding
✦ Suppletie
✦ Beweging
✦ Ontspanning
✦ Slaap
✦ (Zon)lichtblootstelling
✦ Ademhaling
✦ Mindset

 

Benieuwd? Via mijn website kan meer lezen over mogelijke trajecten, onderzoeken, mijn werkwijze en ervaringen van anderen.

 

Nog vragen? Via de contact gegevens hiernaast kan je contact opnemen. Ook is het altijd mogelijk een gratis kennismakingssessie in te plannen.

 

* Orthomoleculaire therapie

De leefstijlaanpassingen waaruit mijn aanpak bestaat, vinden hun oorsprong in orthomoleculaire therapie. Binnen deze wetenschappelijk onderbouwde benadering wordt gekeken hoe jouw lichaam op celniveau functioneert en alle mechanismen verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Door disbalansen bij de oorzaak aan te pakken kunnen we een (optimale) gezondheid bereiken en eventuele klachten duurzaam oplossen.

 

Contact met Noëlle Cirkel – Orthomoleculaire therapie