Niraï Melis

Energie & Intuitie

Soms is het zo duidelijk dat het niet werkt, maar is het lastig om woorden te geven aan de oorzaak van het probleem. 

Ik ‘fluister’ met kinderen. Kinderen vertellen mij vaak de oorzaak van hun klachten en soms ook wat ze nodig hebben om de klachten te verminderen. Het fijne aan deze vorm is, dat ik alleen een foto van kinderen nodig heb. Jou, als ouder, spreek ik wel graag online of offline. 

Deze sessies zijn voor alle ouders met kinderen van 0-18 jaar.  

De gesprekken gaan vaak over slaapproblemen, eetproblemen, storend gedrag op school, scheidingen of spanningen binnen het (ex)gezin. Ook heftigere zaken komen voor, zoals ziektes of overlijdens.

Naast deze sessies geef ik ‘Jouw Eigen Reis’. Dit is voor mensen die tijdens een ontspanning hun blokkade’s of trauma’s los willen laten. Liggend op een yogamatje kom je in trance tussen waken en slapen. In deze fase kan je lichaam makkelijk loslaten. Je maakt de reis naar je eigen keuze. Jouw lichaam en mind beslissen wat losgelaten mag worden en welke informatie jij nog krijgt te zien. Vaak zien mensen tijdens deze sessie mooie symbolen en taferelen. Het is immers een reis van het duister naar het licht. Ik begeleid je op energetisch niveau om blokkades of trauma’s los te laten en naar het licht te brengen. Jouw trauma krijgt een plaatsje in het universum, maar jij hoeft dit niet meer te dragen. Deze sessies kunnen individueel op afspraak, of in een kleine groep. Kijk bij het aanbod wanneer ik weer een sessie geef.

Zelf ben ik moeder van 2, socioloog, traumahealer, kinderfluisteraar en auteur.

Contact met Niraï Melis