Lara Felix – Moment

CoachingMindfulness

In mijn werk leer ik mensen stil te staan bij zichzelf in het huidige moment. Ik help hen, in een wereld vol prikkels, balans en ontspanning te ervaren. Om zo hun eigen behoeften en grenzen helder te krijgen en de weg in te slaan naar persoonlijke groei.

Mindfulness
Mindfulness is een ervaringsgerichte methode om in het hier en nu te komen door met aandacht stil te staan bij je lichaam en binnenwereld. Mindfulness is de vrolijkheid of ergernis in je lichaam voelen. De vreugde én tegenslag ervaren in het huidige moment.

Via de 8-weekse mindfulnesstraining en het mindfulness-traject op maat, ontvang je handvatten om  vanuit een nieuwsgierige en vriendelijke houding waar te nemen wat zich van moment tot moment afspeelt in jouw binnenwereld, zonder dat je daar direct iets mee hoeft te doen of er over hoeft te oordelen. Daarnaast leer je om de stroom aan gedachten aan je voorbij te laten gaan, om met aandacht je zintuigen te gebruiken, lichamelijke gewaarwordingen op te merken, je ademhaling in te zetten als anker en om dat wat er is niet te hoeven veranderen maar er te laten zijn.

Het is er, laat het er zijn, ervaar het.

Mindfulnesstraining
In de 8-weekse mindfulnesstraining is elke les gekoppeld aan een thema zoals de thema’s ‘bewust-zijn’ of ‘de wereld van de gedachten’. De oefeningen voor thuis zijn ook gekoppeld aan deze thema’s en krijg je mee in je momentenboek (werkmap) en mini podcasts.

Mindfulness-traject op maat
Bij een persoonlijk traject wordt er gestart met een vrijblijvend gesprek waarin we jouw wensen en behoeften inventariseren. Op basis daarvan bekijk ik op welke manier ik je het beste kan ondersteunen en begeleiden in het toepassen van mindfulness in jouw leven.

Retraites
Samen met Louise Hendriks (holistisch therapeut en specialist in Reiki) bied ik in het Cordium te Nijmegen geregeld retraites aan. Tijdens een ochtend of middag sta je met aandacht stil bij jezelf door te vertragen en verstillen. We reiken verscheidene oefeningen aan vanuit onze verschillende specialismen. Benader mij gerust om de programma’s te ontvangen van de verschillende edities.

Volg mij via:

www.linkedin.com/in/lara-felix-76396383

Instagram: moment.mindfulness

 

Contact met Lara Felix – Moment