Minke Koks

CounselingRouwverwerking

We krijgen allemaal wel eens te maken met gebeurtenissen die ons van ons stuk brengen. Soms lukt het ons niet om daarna terug in evenwicht te komen. Dan kan therapie wellicht een uitkomst bieden. In Balans Therapie biedt steun en professionele begeleiding op het gebied van rouw en verlies, zingeving en groei.

Hoe we met problemen en uitdagingen omgaan, dat is voor iedereen verschillend. Elk mens is uniek en dus is elk gesprek en elke begeleiding dat ook. Hoe groot of klein jouw probleem ook is, het is waar jij last van hebt, dus is het van belang. Ik loop graag een stukje met je mee en kijk samen met jou naar hetgeen jou dwarszit of belemmert je leven te leiden zoals jij dat wilt.

Sinds 2009 begeleid ik in mijn praktijk, In Balans Therapie, mensen met de meest uiteenlopende hulpvragen. Met name op het gebied van verlies, zingeving en groei weten de mensen de weg naar mij te vinden. Het doel van de therapie is om uiteindelijk je te helpen jouw kracht terug te vinden, om te kunnen zijn wie je bent in contact met jezelf en met de omgeving om je heen. En om te kunnen staan op jouw eigen krachtige benen, wat je ook met je meedraagt.

Praktijk

Maandag, woensdag (ook avond) en donderdag.

Contact

telefoon: 06-28237808
website: www.inbalanstherapie.nl

Contact met Minke Koks