Michaela Pelka

Core energeticaLichaamsgerichte therapie

‘Leven vanuit je eigen waarheid, helemaal zijn wie je werkelijk bent’. Dat is voor mij de essentie van Core Energetica en de essentie van het leven.
Na mijn hbo-studie muziektherapie heb ik verschillende trainingen gevolgd waaronder een training tot danspedagoog en heb ik werkervaringen opgedaan in het onderwijs. Ik was op zoek naar meer diepgang in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. In deze zoektocht ben ik in aanraking gekomen met Core Energetica. In dit werk heb ik mijn passie gevonden.

Met veel liefde, plezier en een open hart begeleid ik mensen naar hun eigen waarheid, naar hun authentieke kern waarin levensenergie, liefde en plezier vrij kunnen stromen.

Core energetische therapie
Core Energetica is een vorm van lichaamsgerichte psychotherapie. Het is een diepgaand en verrijkend proces wat je dichterbij je kern en je ware zelf brengt.

Je lichaam is de spiegel van je ziel en onthoudt alle ervaringen die je opdoet in je leven. Onverwerkte pijnlijke ervaringen kunnen als blokkades en spanningen in je lijf vastzitten en tot stagnatie op één of meerdere levensgebieden leiden. Core Energetica helpt je om blokkerende patronen in jezelf te onderzoeken en je levensenergie weer te laten stromen. Want blokkades zijn de oorzaak die levensgeluk in de weg staan. Door te werken met het lijf, je energie en expressie van diepere gevoelens kunnen blokkades weer in beweging komen. Je zult dieper gaan voelen en meer bewustzijn krijgen zodat je ten volste van het leven kan genieten.

Ik begeleid je graag in het proces om te ontdekken wie je werkelijk bent.

Praktisch
Als je vragen hebt of een afspraak wilt maken, stuur me graag een mailtje. We plannen dan samen een intake sessie. Op die manier kunnen we kennismaken en kijken we wat jij nodig hebt. Als we allebei een ‘ja’ voelen plannen we vervolgsessies.

Een sessie duurt 60 minuten, tarief op aanvraag. Als je aanvullend verzekerd bent komen sessies in aanmerking voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Therapiesitzungen sind auch auf Deutsch möglich.
Therapy sessions are also possible in English.
Sessies zijn ook online mogelijk.

Contact

website: www.core-pelka.com
e-mail: michaela@core-pelka.com
telefoon: 06-26446525

Contact met Michaela Pelka