Meis Thewissen

CoachingCore energetica

Van vele werelden thuiskomen, beschrijft mijn eigen proces over de laatste jaren. In het werken met mensen en het begeleiden van transformatieprocessen, heb ik helemaal mijn bestemming gevonden. Vanuit verschillende invalshoeken, werk ik met liefde en plezier in therapie en coaching aan processen van mensen waarin een transformatie plaatsvindt of plaats gaat vinden. Thema daarbij is het onderweg zijn in jouw leven. Ik heb vooral grote affiniteit met de momenten waarin het leven in sommige opzichten, of zelfs helemaal, is vastgelopen, het niet meer wil en niets meer lijkt te werken. Waarin tegenslag en teleurstelling, ook in jezelf, de overhand hebben, en energie en levensplezier ver weg lijken. Om dan samen naar de sprankel te zoeken die beweging en gevoel terug brengt, vormt voor mij de inspiratie in mijn werk.

Individuele therapie

Core Energetica richt zich als therapie op het vergroten van levensvreugde, geluk en fijn contact met jezelf zodat je fijn contact kunt hebben met anderen. Het belangrijkste van Core Energetica is dat het lichaamsgericht is. Dat werkt direct en doeltreffend, want het lichaam liegt nooit.

Loopbaan Coaching

Contact met Meis Thewissen

Dat je vastloopt met jezelf kan zich op verschillende vlakken manifesteren in je leven. In je relaties en in vriendschappen. Vaak ook in je werk. Werk dat past, geeft plezier en zet jou in je kracht. Je kunt uit je werk groeien, andere talenten willen ontwikkelen of eindelijk je droom verwezenlijken. Al jarenlang begeleid ik mensen naar het werk waarvoor ze in de wieg zijn gelegd en denk ik mee in het creëren van werk dat precies jou nodig heeft. Ik zie werk als een kans om jezelf, je kracht en je talenten vorm te geven.

De kunst van het rouwen

Omgaan met verlies verwerken is in mijn ogen een van de belangrijkste vaardigheden in het leven. De kunst van het rouwen verstaan, is gelijk met de kunst van het leven verstaan. Rouwen is als een curve: je gaat tot de bodem voordat je weer omhoog of verder kunt. Maar ja, kan je dat ervaren als je onderin die curve bent? Rouw is een proces, ik steun je graag in het dragen en voldragen ervan.

Workshops

Ik geef regelmatig eendaagse workshops in Cordium.