Loes Bardoel – Bardoel Coaching

Coaching

Wat ik doe

Mijn naam is Loes Bardoel. Als voormalig advocaat en rechtendocent, focus ik me in mijn trainingen en coaching op juristen, advocaten en rechters die willen groeien in hun persoonlijk leiderschap. Dit doe ik vanuit mijn praktijk Bardoel Coaching.

De hulpvragen waar ik juristen in bijsta zijn divers, onder andere:

  • zittingenstress
  • moeite met hiërarchie op kantoor
  • ervaren van een innerlijke conflict tussen de rol die zij vervullen en hun identiteit
  • last hebben met voor zichzelf opkomen
  • ervaren van moeizame werkrelatie(s)
  • overspannenheid of burn-out klachten
  • problemen met het vinden van een goede work/life-balance

 

Hoe ik jou kan helpen

Naast een flinke portie aan levenservaring waarbij voornoemde hulpvragen op enig moment in mijn leven de revue passeerden, beschik ik over specialistische kennis en ervaring met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). De prachtige, impactvolle NLP-technieken pas ik toe om de juridische wereld een stukje mooier te maken. Met het toepassen van NLP laat ik juristen ervaren wat hun passie is, hoe zij hun volledig potentieel tot uitdrukking kunnen brengen, waar hun grenzen liggen en hoe zij in hun (werk)relaties nog fijnere verbindingen kunnen leggen.

Ik ben gecertificeerd NLP-masterpractitioner en NLP-trainer. Ik ben lid van NVNLP, Nederlandse Vereniging van NLP en ik ben CRKBO geregistreerd docent.

 

Jezelf nog beter begrijpen

Één van de vooronderstellingen van NLP is ‘lichaam en geest zijn een stuurkundige eenheid’. Ons lijf geeft als eerste antwoord en bevat een schat aan informatie die ons helpt om relaxt en gelukkig door het leven te gaan. Juristen leer ik dan ook hoe zij zichzelf en (dus) hun lijf kunnen leren begrijpen en dat zij niet slechts een ‘hoofd op pootjes’ zijn.

Bij Cordium verzorg ik persoonlijke coachtrajecten. Deze kunnen ook plaatsvinden in mijn eigen praktijkruimte in Gassel (N-Br) of op andere coachlocaties die tot mijn beschikking staan.

 

Hier kun je me vinden

Meer weten over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op www.bardoelcoaching.nl en bel of app mij. Je kunt ook een email sturen: Loes@bardoelcoaching.nl

Contact met Loes Bardoel – Bardoel Coaching