Lieke Weterings

Core energeticaLichaamsgerichte therapiePsychologen

Mijn naam is Lieke Weterings en sinds 2022 werk ik met veel plezier in Cordium als lichaamsgericht therapeut en core energetica beoefenaar. Je kunt bij mij terecht op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, want dan geef ik:

  • Individuele sessies;
  • De lichaamswerkgroep op donderdagochtend 9.00;
  • Workshops

Voor vergoedingen en kosten kun je het beste even bellen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in de psychische hulpverlening weet ik hoe nauw het komt, aansluiten en vertrouwen. Psychisch lijden kan groot zijn en om daar liefdevol bij aanwezig te blijven is een uitdaging die ik graag aanga, steeds weer. Ik heb geduld, vertrouwen en compassie en ben niet bang om risico’s te nemen wanneer ik denk dat dit jou verder kan helpen.

Door te werken met zowel je bewustzijn als je lichaam kun je steeds beter voelen en vertrouwen op wat er is in jou en worden begrippen en adviezen als ‘accepteren’ en ‘loslaten’ of ‘je hart volgen’ en ‘in je kracht staan’ tastbaar en leefbaar. Technieken die ik gebruik om je te ondersteunen zijn: gesprekstechnieken, adem en lichaamswerk, opstellingenwerk, interactie en expressie, meditatie en gebed.

Bovenal bied ik een stevige en veilige ruimte waarin jij kunt ontdekken wie jij bent, ook de kanten van jezelf die je misschien liever anders zou zien of nog niet kan zien. Je bent welkom.

Het is mijn missie om de regie terug in jouw handen te leggen, zelfliefde te vergroten en je aan te moedigen jezelf te zijn. Zo hoop ik bij te dragen aan een meer inclusieve, duurzame en vrije samenleving waarin we naar elkaar omkijken zonder te veroordelen of te stigmatiseren.

In 2009 ben ik afgestudeerd als psychologe. Daarna ben gaan reizen en ontdekte ik de kracht van meditatie en het bestaan van een spirituele wereld. Ik heb de opleiding bij het ITIP doorlopen en deze zomer studeer ik af bij NICE, Netherlands Institute of Core Energetics.

Spiritualiteit, bezieling, vrijheid en verbinding vormen nu een prettige basis in mijn bestaan. In mijn werk vertrouw ik op mijn intuïtie en innerlijke leiding en maak ik gebruik van mijn kennis en ervaring in het veld.

Je bent van harte welkom, zowel in psychische nood als wanneer je op het punt staat je vleugels uit te slaan. Ik ondersteun met liefde jouw proces.

Contact met Lieke Weterings