Lieda van Stigt – LIEVScoaching

CoachingEnergie & IntuitieSystemisch werk

Kom je keer op keer dezelfde patronen tegen en je wilt leren HOE je hier zelf mee aan de slag kan gaan. Wil je patronen leren doorbreken en transformeren, je als volwassene leren bevrijden van een pijnlijk verleden en weer toegang krijgen tot je gevoelswereld? Jezelf accepteren en zijn wie je in essentie bent en doen wat bij je past? ‘Have the courage to be yourSelf’.

LIEVS voor jezelf Opstellingen

Met behulp van opstellingen van het verlangen kijk je als het ware in een spiegel. Die spiegel toont jou wie je in wezen bent, waar je warm voor loopt, wat je tegenhoudt of waar je liever van wegkijkt. Met deze methode verken je jouw innerlijke wereld. Zo ontdek je patronen die je misschien al vroeg in je leven hebt gevormd. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er sprake is van oud zeer en je traumatische ervaringen hebt opgedaan die nog niet zijn verwerkt.

 

Bij LIEVScoaching kun je met de traumaopstellingsmethode IoPT/IZR gebaseerd op het werk van Franz Ruppert aan de slag. Individueel of in groepsverband.

Het kan over van alles gaan: familie, gezin, werk, loopbaan, iets in jezelf, of een fysieke klacht. Tijdens zo’n sessie kun je een intentie/verlangen uitwerken. Onderliggende thema’s als angsten, schuld, schaamte en misbruik, waarin trauma – hechting – transgenerationele overdracht een centrale rol spelen, komen in een andere licht te staan en kunnen anders begrepen worden.

 

Samen met Erna Vinkers van Letsheal begeleid ik in Cordium de verdiepingsgroep Opstellingen van het verlangen; Kom thuis bij je ware Zelf en potentieel. Kijk op de agenda voor de data.

LIEVS via je werk individuele dieptecoaching

LIEVScoaching begeleidt je bij een krachtig proces van binnen naar buiten waarbij je je bewustzijn vergroot, leert je (hoog)gevoeligheid te omarmen en als kracht in te zetten in je (werk)leven. Je leert leven in plaats van overleven en je gedrag wordt effectiever. Je leert jezelf geruststellen in spannende situaties en leert hoe je met emoties om kunt gaan zodat je jezelf er niet in verliest en in het huidige moment blijft. Een verscherpt bewustzijn en grotere focus op zingeving draagt sterk bij aan geluk.

 

Je krijgt zicht op hoe je denken, voelen en handelen wordt beïnvloed door je onderbewustzijn. Je leert hoe je je eigen energie kunt beheren en voorkomt dat je vastloopt en (opnieuw) in een burn-out geraakt. Je leert je plek in te nemen en grenzen te bewaken. Het maakt dingen makkelijker, je krijgt meer overzicht en ervaart meer rust, (zelf)vertrouwen en energie.

Dus stop met rennen en sta stil bij wat er gebeurt in je (werk)leven. Start met het herstellen van de verbinding met jezelf, vergroot je veerkracht, impact en laat je kwaliteiten optimaal tot hun recht komen.

Ik begeleid je als bewustzijnscoach graag in je proces. Ik beschik over een uitgebreide gereedschapskist aan coachinterventies en een sterk ontwikkelde intuïtie. Ik coach systemisch- en energetisch en maak o.a. gebruik van Transactionele Analyse, NLP, Voice Dialogue, Innerlijk kind werk, Talenten- en Drijfveren analyse, The Work, Deep Democracy.

Coaching gericht op bewustwording, hechting, identiteit, angsten, emoties, stress, burn-out, work-life balance en energiebalans, omgaan met veranderingen, perfectionisten, pleasers, harde werkers, rationele denkers, controledrang, zelfkritiek, leren voelen, vergroten zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfliefde en eigenwaarde.

 

Persoonlijk 

Ik ben Lieda van Stigt (1975). Mijn leven heeft mij uitdagingen gegeven, maar het heeft mij ook veel gebracht om dankbaar voor te zijn. Ik woon samen met mijn man en onze twee zoons in Uden. Ik ben opgegroeid als jongste en nakomertje in een groot, protestants boerengezin waar hard werken de norm was en over gevoelens niet gesproken werd. Door hun eigen trauma’s waren mijn ouders emotioneel niet beschikbaar. Als hooggevoelig meisje voelde ik mij anders en alleen. Ik voelde niet de ruimte om mijzelf te zijn. Ik paste me aan om niemand tot last te zijn, erbij te horen en conflicten en pesterijen te voorkomen. Ook op school deed ik mijn stinkende best om goed genoeg te zijn, gezien en gehoord te worden door te excelleren. Deze voorgeschiedenis, mijn eigen ervaringen en de alle studies en opleidingen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Ze hebben me krachtig gemaakt. In mijn loopbaan vormt heel de mens in zijn/haar unieke context een rode draad. Na een loopbaan als radiotherapeutisch laborant & HR- en organisatieadviseur bij grote publieke organisaties, heb ik mijn hart gevolgd en doe ik nu wat ik het liefste doe. Ik coach (young) professionals die ernaar verlangen hun volle potentie te leven.

Meer praktische en aanvullende informatie op www.lievscoaching.nl

Contact met Lieda van Stigt – LIEVScoaching