Leroy van de Pol

CoachingMindfulness

Ervaar je stress, pieker je veel, voel je onrust of ontbreekt het je aan voldoende ontspanning? Je bent niet alleen, ook al lijkt dat soms wel zo.

Hoi, ik ben Leroy en met Chakana Coaching sta ik klaar om je te ondersteunen met op maat gemaakte trainingen, workshops en coaching. Dit is gericht op individuen, groepen, medewerkers en organisaties die bezig zijn met vraagstukken rond persoonlijke ontwikkeling, vitaliteit, stress en ontspanning.

Mijn doel is om jou te helpen begrijpen wat stress écht is, je te begeleiden in het omgaan met stress,  ontdekken hoe je echte ontspanning kunt ervaren en veerkrachtig door het leven kan gaan. Een juiste balans tussen inspanning en ontspanning dus. Om deze stap te kunnen maken is het belangrijk om in verbinding te zijn met je hoofd, lichaam en emoties. Net als de betekenis van “De Chakana”, een Inca kruis met vele betekenissen en het symbool van verbinding.

Door deze verbinding aan te gaan kun je de kern van het probleem bereiken en ontdekken dat de oplossing voor je klacht al in jezelf ligt. Hierdoor krijg je een beter inzicht in hoe je stress en andere uitdagingen in het dagelijks leven kunt aanpakken en blijvend kunt overwinnen, met andere woorden, van klacht naar kracht.

Enkele methodieken die ik gebruik zijn:

  • TRE (Trauma & Tension Release Exercise)
  • CSR methode
  • Koudetherapie en ademhaling
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy) & Focussing
  • Mindfulness
  • Ervarings- en bewegingsoefeningen

Over Leroy

Ik heb een achtergrond als hulpverlener/coach in de GGZ en jeugdzorg. In die tijd kwam ik constant mensen tegen waarbij één ding vaak aanwezig was: stress. Inmiddels ben ik al geruime tijd actief als trainer/coach. Hierbij werk ik met individuen, groepen, studenten en medewerkers om hen te ondersteunen bij hun stressvraagstukken. Met verschillende opleidingen en trainingen, samen met mijn persoonlijke ervaring, heb ik een stevige basis gelegd om jou te ondersteunen. Denk daarbij aan CSR-coach, Socratisch coachen, TRE (Trauma & Tension Release Exercise), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en meer. Mijn aanpak kenmerkt zich door doortastendheid, oplossingsgerichtheid, praktische insteek, persoonlijke betrokkenheid en een vleugje humor.

Contact met Leroy van de Pol