Leon Leijtens

Core energetica

Leon Leijtens – Transformatietrainer

Dit is wat we doen, van jongs af aan trekken we strepen. Zo bouwen we onze gewoontes en patronen op, zo handhaven we onze principes. Het gaat over leven en soms is het overleven.

De grenzen worden vertrouwd en bieden veiligheid en zekerheid, maar soms zitten ze in de weg terwijl jij verder wilt. Zoals het in het gedicht staat, lijkt het makkelijk om verder te gaan voorbij de getekende streep. De streep blijkt echter af en toe een muur te zijn. Vraag je je dan af: Hoe ga ik verder? Wat is er achter die muur, over die grens? Hoe ga ik hiermee om?

Dan is het fijn als er iemand naast je staat, die je voorbij de muur laat kijken, die je mogelijkheden laat zien waar je zelf niet aan hebt gedacht, die je eigen lijf laat spreken, die je versteld doet staan van wat je zelf al weet. Je hoeft het niet alleen te doen: wel zelf, maar niet alleen.

Informatie

Dit is wat ik als core energetisch therapeut i.o. aanbied: in een veilige en vertrouwde omgeving kennis maken met andere wegen, om de oude patronen een nieuwe bestemming te geven. Alternatieve manieren ontdekken om met situaties om te gaan, omdat je merkt dat het huidige gedrag niet meer toereikend is. Een andere kant van jezelf leren ontdekken, transformeren.

Serieus en speels, met inzet van lijf en leden, met hart en ziel. Al doende ontstaat er ruimte en rust, een gevoel van vrijheid; mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Op mijn website https://transformatietrainer.nl/ vind je de nodige informatie.

Contact

telefoon: 06-37273575
e-mail: mail@transformatietrainer.nl
website: https://transformatietrainer.nl/

Contact met Leon Leijtens