Laura Hartman

CoachingEnergie & IntuitieMassageNatuurgeneeskunde

Over mij – Laura

Mijn naam Laura Hartman, dochter, moeder en grootmoeder, en met veel liefde geef ik ondersteuning of loop ik een tijd met mensen mee. Letterlijk door 2 keer per week wandeltraining te geven maar ook met mijn behandelingen.

Leven vanuit innerlijke kracht, onvoorwaardelijke liefde.
Te leven, te voelen, te beleven en te stralen vanuit lichtkracht zoals het Kosmische plan het oorspronkelijk bedoeld heeft.
Het Bronlicht ervaren en leven, is mijn missie.

De zon is altijd mijn grote voorbeeld. Als kind al wilde ik iedereen verlichten en verwarmen.
Vanuit de Maya-traditie ben ik dubbele magnetische Gele Zon,
het in de wereld brengen van onvoorwaardelijke liefde.

Eerst met veel plezier fulltime moeder geweest en toen de kinderen groter waren, mijn eigen weg gaan bewandelen en een eigen praktijk gestart. Ook werkzaam geweest als docent bij de BER voetreflexologie en later mijn eigen cursussen gegeven als gast docent bij verschillende instituten. 20 jaar geleden begonnen met aura en chakra reading en healing, reiki. Door voetreflexologie vond ik mijn weg tussen de reguliere en alternatieve geneeswijze en verder geschoold in de natuurgeneeswijze waarbij het zelfgenezend vermogen van de mens centraal is.

Dus twintig jaar begeleid ik, ondersteun ik mensen met reflexologie, massage, voeding, sporten en intuïtieve ontwikkeling op allerlei levensgebieden. Dit geeft mij veel voldoening om deelgenoot te mogen zijn, dat mensen meer bewustzijn over zichzelf krijgen.

Voor wie

Loop jij op dit moment vast?  Weet je het even niet meer?
Ik heb dit zelf ook ervaren in mijn leven, ik wist het even niet meer, omdat ik vast liep toen ik ontdekte van mijn alleen geboren tweeling zijn.
Het grootste gedeelte van mijn leven was ik hier niet van bewust en leefde ik mijn leven, met z’n ups en downs.
Na mijn ontdekking  stortte alles in en ik wist het even niet meer.
Heel fijn heb ik het ervaren om begeleid te worden, gehoord en gezien te worden in alles wat hierbij hoord, door fijne vriendinnen, maar ook door goede proffesionals.

Al twintig jaar begeleid ik, ondersteun ik mensen met reflexologie, massage, voeding, sporten en intuïtieve ontwikkeling op allerlei levensgebieden.

Als je vast loopt?
Fysiek, mentaal, emotioneel, en of spiritueel. Dit kan zijn bij scheiding, bij ontslag, ontdekking alleen geboren tweeling of meerling, gewichtsproblemen, zelfvertrouwen, zelfkennis, persoonlijke ontwikkeling, intuïtieve ontwikkeling, meditatie, ademhaling, voorouders, vorige levens en je voelt dat je hierbij ondersteuning zou willen.
Iemand die met je meeloopt, helderheid geeft, steun biedt en je kracht en zelfvertrouwen bekrachtigd. Iemand die er voor je is en naar je luistert en meekijkt.

Maar ook voor jou als je even weer lekker in je lichaam wilt komen of ontspanning in je gespannen lichaam wil.
Ik ervaar zelf hoe belangrijk het is om regelmatig gemasseerd te worden en maandelijks krijg ik een voetreflex behandeling. Heerlijk om in contact te blijven met mijn lichaam en te voelen wat er speelt  in mijn lijf en hierdoor op te reageren en het te geven wat het nodig heeft.
Gronding, of andere ademtechnieken leren, je DNA activeren. Chakra’s in balans brengen, Intuïtie ontwikkelen, zelfliefde, zorg voor lichaam en ziel.

Meer informatie vind je www.laurahartman.nl

Contact met Laura Hartman