Laura Hartman

CoachingEnergie & IntuitieMassageNatuurgeneeskunde

Psycho- energetisch life style coach

Geboren als een alleengeboren tweeling heb ik inzichten verkregen over eenheid, misplaatste eenheid, tweelingzielen of verlangens en begeerte naar tweelingverbindingen. Grote transformatie en helderheid over hoe alles in mijn leven gegaan is en met iedereen omging. Vanuit het prille begin en alles wat ik meemaakte in de baarmoeder. De eerste relatie in mijn leven hierop Aarde. Mijn zusje die 9 weken na de conceptie overleed. Ik kwam alleen op de wereld, niet wetend dat ik een alleengeboren tweeling was. Dit alles beïnvloedde mijn totale leven. Toen ik hiervan bewust werd, kreeg ik helder en duidelijk hoe alles in mijn leven gelopen is. Om nu eindelijk mijn eigen leven ten volle te gaan leven .

Met mijn leven en mijn belevingen inspireer ik mensen door mezelf te zijn, met alles wat er is. Ik nodig mijn cliënten uit om dit ook te zijn en zichzelf onvoorwaardelijk lief te hebben.
Liefde is het grootste en zuiverste en meest helende dat er bestaat, en dit is het mooiste wat je aan jezelf kunt geven.

In mijn behandelingen, coaching, begeleiding ga ik uit van het principe dat de mens op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch, en spiritueel niveau een eenheid vormt.
Ik ondersteun je in jou zelfhealing. Het zelfgenezend vermogen van je lichaam en je ziel.
Ik leer je om lief te zijn voor jezelf en te zijn wie je werkelijk bent:
“een mooi, volmaakt, heel, en compleet mens”.
Heelheid van binnenuit.

Je kunt bij mij terrecht voor ontspanning, in balans komen, intuitieve ontwikkeling maar ook met allerlei vragen, uitdagingen, veranderingen in je leven op het gebied van relatie, Alleengeboren tweeling, meerlingen, vorige levens, stress, ontspanning.

Ik breng alles samen in mijn behandelingen, van Zielsgrid reading, Geboortehoroscoop, Acces Bars®, Voetlezen®, voetreflexologie,, Soul Body Fusion, reading, healing, ademhalingstechnieken, Theta®-healing, Reiki, chakrabehandelingen, meditatie, intuitieve ontwikkeling,
in beweging komen, koude training, massage, meditatie, gezonde voeding, lymfe drainage, wandelen in de natuur,
in contact komen met je lichaam, geest en ziel.

Reiniging en opschonen, loslaten tot aan de essentie, staan hierin centraal.
Mijn behandeling is een Reset, een nieuw begin, start of doorstart.

Investeer in Jezelf, voor Jezelf om in harmonie en allesomvattende liefde voor Jezelf te zijn en daardoor een voorbeeld te zijn voor de wereld om je heen!

Welke bijdrage mag ik voor jou zijn, voor nog meer bewustzijn, schoonheid, licht en liefde?

Contact met Laura Hartman