La Sfida – Ellen van Laar & Stan Baggen

CoachingSystemisch werk

Systemisch werk bij La Sfida

Wij zijn Stan Baggen en Ellen van Laar, samenwerkend vanuit La Sfida.

Al meer dan 25 jaar actief in individuele en groepsbegeleiding vanuit de systemische manier van kijken en werken.

 

Voorwaarts leven en achterwaarts begrijpen

We leven allemaal in systemen zoals onze familie, werk, verenigingen en onze vriendenkring. Veel van onze onbewuste overtuigingen, gedragingen en patronen vinden hun oorsprong in de systemen waarin we zijn opgegroeid. We hebben, vaak uit loyaliteit, bekrachtigende en beperkende patronen meegenomen.

Systemisch werk laat je ontdekken hoe systemen werken en welke invloed het systeem waarin jij je bevindt jouw gedrag beïnvloedt.

 

Via systemisch werk krijg je inzichten hoe onbewuste patronen vanuit je familiesysteem zijn ontstaan en op welke wijze dat jou heeft beïnvloed of nu nog beïnvloedt.

Het mooie ervan is, dat zodra jij door het inzicht een aanpassing doet in gedrag, dit ook impact heeft op de dynamiek in het systeem waarvan je het inzicht hebt gekregen.

 

Aanbod

  • Het bijwonen van een Familie- of Organisatie Opstellingendag, als vraaginbrenger of participant
  • Deelnemen aan de 3-daagse Systemisch Coachen, bedoeld voor coaches en leidinggevenden, die in hun werk meer diepgang willen brengen, door een systemische kijk + het stellen van andere vragen toe te voegen aan hun ervaring.
  • Het deelnemen aan een Basistraining Systemisch werk, waarin je leert wat systemisch werk inhoudt, zodat je zelf in de praktijk als coach of opsteller aan de slag kunt.  Op aanvraag.

 

La Sfida biedt naast systemisch werk ook de mogelijkheid voor individuele coaching en een 2-daagse mBIT training. Een mBIT training gaat over leren luisteren naar je eigen lijf, wat de functies zijn van hoofd, hart en buik daarin, met als resultaat dat je het lef verzamelt om in actie te komen, waar je dat eerder niet deed.

 

Op onze site www.lasfida.nl.vind je alle informatie, dus kijk daar en laat ons weten waar je naar op zoek bent of welke vraag je hebt

Contact met La Sfida – Ellen van Laar & Stan Baggen