Ko Bakker en Hassan Elkadi

Essentie

De Citadel

              Geankerd in Zijn, Ware Wil,  Integriteit

De Citadel is onderdeel van de Wilsdimensie. Ware Wil is het vermogen je over te geven aan je Wezen. Je voelt je van binnenuit gesteund en beschermd door een Aanwezigheid, krachtig en onkwetsbaar als een transparante Citadel.  Vanuit deze Aanwezigheid van Essentie ontstaat een waarachtige discipline, een echte integriteit.      Je wilt je als vanzelf inzetten om in overeenstemming met Essentie te leven. 

Het is zo’n ontspanning na al dat ingespannen ons best doen. Dit is een grote ommekeer.  Nu kunnen we ons pad van Essentie gaan.  Er is geen haast. Er is moeiteloos doorzetten en geduld. 

Praktische Informatie                                                                                                

 

Data: vrijdag 8 maart, 5 april, 17 mei, en 7 juni 2024

Prijs: € 380,- Voor minima en studenten: €260, –                             Diamond Logos: www.diamondlogos.nl

Contact met Ko Bakker en Hassan Elkadi

Ko Bakker en Hassan Elkadi

Ko Bakker is psycholoog en bewustzijnstrainer. Hij heeft meer dan 35 jaar een praktijk als lichaamsgericht psychotherapeut en heeft veel ervaring in diepgaande veranderingsprocessen van individuen en groepen. Hij heeft zich lange tijd verdiept in Boeddhisme en is teacher bij Diamond Logos. Ko inspireert mensen om in hun kracht te komen. Hij is ontwapenend en expressief, onorthodox en helder. Hij luistert achter de woorden en stimuleert mensen dieper contact te maken met hun innerlijk weten en hun eigenheid uit te drukken.

Hassan Elkadi is levenscoach en bewustzijnstrainer. Sinds 2012 volgt hij de Diamond Logos teacher training bij Faisal Muquadam en Velusia van Horssen. Hij heeft vanuit eigen ervaring en persoonlijke groei ondervonden dat menselijk potentieel onbegrensder is en tot meer in staat is dan hij ooit heeft durven dromen. Zijn eigen ontwikkeling vormt de feitelijke grondslag van zijn werk als teacher en begeleider, en de theorie ondersteunt hem daar in. Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in zijn teaching en begeleiding. Zijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, vriendelijkheid en heel veel warmte.

Contact

Ko Bakker
telefoon: 06-30254344
website: www.diamondlogos.nl

Hassan Elkadi
telefoon: 06-30568683
website: www.diamondheart-healing.nl