Ko Bakker en Hassan Elkadi

Essentie

Dimensies van Liefde

Liefde is de meest essentiële en de meest wonderlijke kwaliteit in ons mensen.
Wie we zijn heeft veel te doen met lieven en geliefd worden; met liefde geven en liefde ontvangen.
Hoe meer we ons openstellen voor liefde hoe sterker het wonderlijk effect ervan is op ons leven.

We gaan gedurende ruim een jaar kennis maken met verschillende Dimensies van Liefde.
Data: 7 oktober, 4 november, 9 december 2022; 13 januari,17 februari, 10 maart, 14 april, 19 mei, en 16 juni 2023.
Deze groep is open. Je kan je per Dimensie aanmelden. Neem contact op met een van de teachers als je belangstelling hebt of www.diamondlogos.nl

Chandelier

Wanneer ons hart haar pantsering aflegt dan begint het haar vrijheidslied te zingen; begint het haar vreugdedans te dansen, gaat het de overvloed van het leven vieren, en betreedt het een staat van Zijn vol vreugde, plezier, viering en expressie. Dit is de Chandelier.
Data: 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december 2022; 22 januari 2023, 26 februari, 2 april, 30 april, 4 juni en 25 juni 2023.

Contact met Ko Bakker en Hassan Elkadi

Ko Bakker en Hassan Elkadi

Ko Bakker is psycholoog en bewustzijnstrainer. Hij heeft meer dan 35 jaar een praktijk als lichaamsgericht psychotherapeut en heeft veel ervaring in diepgaande veranderingsprocessen van individuen en groepen. Hij heeft zich lange tijd verdiept in Boeddhisme en is teacher bij Diamond Logos. Ko inspireert mensen om in hun kracht te komen. Hij is ontwapenend en expressief, onorthodox en helder. Hij luistert achter de woorden en stimuleert mensen dieper contact te maken met hun innerlijk weten en hun eigenheid uit te drukken.

Hassan Elkadi is levenscoach en bewustzijnstrainer. Sinds 2012 volgt hij de Diamond Logos teacher training bij Faisal Muquadam en Velusia van Horssen. Hij heeft vanuit eigen ervaring en persoonlijke groei ondervonden dat menselijk potentieel onbegrensder is en tot meer in staat is dan hij ooit heeft durven dromen. Zijn eigen ontwikkeling vormt de feitelijke grondslag van zijn werk als teacher en begeleider, en de theorie ondersteunt hem daar in. Respect, betrokkenheid, integriteit en gelijkwaardigheid zijn kernwaarden in zijn teaching en begeleiding. Zijn stijl kenmerkt zich door helderheid, aandacht, vriendelijkheid en heel veel warmte.

Contact

Ko Bakker
telefoon: 06-30254344
website: www.diamondlogos.nl

Hassan Elkadi
telefoon: 06-630568683
website: www.diamondlogos.nl