Karien Pieterse

Sjamanisme

Nu sjamanistische healing/consults op afstand.

Met veel plezier en voldoening geef ik in mijn praktijk ‘Eigen Wijze’ (sinds 1989) Voetreflexzonemassage, Metamorfose massage, Quantum Touch, Reiki en Sjamanistische healing. Naast individuele consulten geef ik ook cursussen Metamorfose-massage en workshops Sjamanistische Healing technieken. Dit doe ik op mijn ‘Eigen Wijze’, met toewijding, humor en respect voor ieders ‘Eigen Wijze’. In Cordium geef ik de workshops waarin de verschillende Sjamanistische healingtechnieken geleerd worden.

Sjamanisme – Mijn persoonlijke verhaal

Ik was onbekend met sjamanisme totdat het mij opzocht! In 2006 werd ik door een bijzondere, indrukwekkende droom wakker gekust door het sjamanisme. Hoewel in eerste instantie sceptisch, ben ik op zoek gegaan wat deze werkwijze voor mij zou kunnen betekenen. Na scholing in het kern-sjamanisme pas ik de sjamanistische healing alweer vele jaren met voldoening en ontroering in mijn praktijk toe. En, zoals de weg van het hart soms kan gaan…doceer ik het nu ook.

Wil je meer lezen over het sjamanisme of over mijn persoonlijke weg daarin? Meer informatie kun je vinden op mijn website www.praktijkeigenwijze.nl. Daar staan ook ‘veelgestelde vragen’ over sjamanisme en kun je de ervaringen van deelnemers aan eerdere workshops lezen. Een overzicht van alle workshops en cursussen die ik geef vind je op de agenda van mijn website.

Workshops in Cordium

In Cordium geef ik de workshops waarin de verschillende Sjamanistische Healing technieken geleerd worden.

Workshop ‘De reis van de sjamaan’  Tweedaage basisworkshop sjamanisme
Workshop ‘Sjamanistische extractie’ Tweedaagse workshop sjamanisme
Workshop ‘Dood en sterven, de sjamanistische visie’ Tweedaagse workshop sjamanisme
Workshop ‘Soulretrieval’ Vierdaagse workshop sjamanisme (twee weekenden)

Contact

Karien Pieterse
telefoon: 024-3787403
website: www.praktijkeigenwijze.nl

Gebruik dit formulier om Karien een bericht te sturen:

 

Contact met Karien Pieterse