Jesse Boon

CoachingLichaamsgerichte therapie

Een hoofd op pootjes, zo lijken we soms door het leven te stappen. Opgeslokt door gedachten, overtuigingen, aannames, oordelen, to-do-lijstjes en beperkende patronen. Soms opgesloten in ons lijf. Maar hoe zou het zijn om een iets ruimere versie van jezelf te leven? Om op zoek te gaan naar wat je lijf te vertellen heeft, om je gewaar te worden van je eigen signalen, om te ontdekken hoeveel ruimte er op je ligt te wachten als je jezelf liefdevolle aandacht geeft?

In individuele sessies lichaamsgerichte psychotherapie begeleid ik je bij vragen waar je mee rondloopt, bij gevoelens die je leven zwaar maken of bij het vrijmaken van verlangens die echt over jou gaan. We doen oefeningen, zetten het lijf in beweging en we praten. Lichaamsgerichte psychotherapie kan je in contact brengen met pijnlijke gevoelens. Vaak is dat nodig om ruimte te maken en om het echte contact met jezelf te herstellen. Maar als er meer verbinding ontstaat en er levenslust vrijkomt, kan lichaamsgerichte psychotherapie ook leuk zijn!

Een sessie is altijd een gezamenlijk onderzoek. We werken met waar jij mee binnen stapt. He enige wat je nodig hebt, is een nieuwsgierige houding naar wat er in je leeft. Ik heet je welkom met alles wat je bij je draagt!

Contact

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Neem dan contact op via jesse@onderwoorden.nu of 06- 57 86 55 33.
Meer informatie over mij kun je vinden op mijn website: www.onderwoorden.nu

 

Contact met Jesse Boon