Jan-Willem de Goeij

CoachingCore energetica

Ik ben zelfstandig gevestigd psycholoog (gezondheidszorgpsycholoog BIG en lichaamsgericht werkend psycholoog NIP) en werk als trainer, coach en lichaamsgericht (core-energetisch) therapeut. Mijn activiteiten vinden plaats vanuit mijn eigen bedrijf De Goeij en partners (‘Beweging van binnenuit’).

In Cordium heb ik mijn praktijk voor core-energetische therapie (individuele en relatietherapie).

Ik doe dit werk uit liefde voor het leven en het vak. Het raakt mij keer op keer hoezeer het lichaam ons de weg wijst in ons leven. Ik zie het daarom als mijn opdracht en lijfspreuk de beweging van binnenuit te volgen.

Mijn aanbod:

– Individuele therapie
– Relatietherapie
Workshops Labyrint Lopen
– In samenwerking met Anna Schreiner: Lichaamsgerichte intensive (juli 2022)
– In samenwerking met Anna Schreiner: Lichaamsgerichte therapie Groeien naar je kern

Contact met Jan-Willem de Goeij

Wat is Core-energetische therapie?

Als je contact maakt met wie je in de kern (‘core’ in het Engels) bent, stuit je op een laag van negativiteit. Deze is in ieders ontwikkeling ter bescherming van die kern opgeworpen. Het geen expressie geven aan die negativiteit vraagt om een voortdurend vasthouden van deze energie in het lichaam. De negativiteit materialiseert, slaat letterlijk neer in de stof en kan tot lichamelijke klachten en chronische aandoeningen leiden.

In de core-energetische therapie wordt het lichaam aangesproken te ‘spreken’ over wat het vasthoudt. De bevroren energie kan dan gaan smelten en losgelaten worden. Je hart en ziel (‘core’) kunnen dan meer van zich laten ‘horen en zien’.

Praktische informatie

Praktijk: maandagmorgen en vrijdag

Prijs: € 90 per uur

Sessies kunnen ook via beeldbellen plaatsvinden. Dit gebeurt dan via een beveiligd systeem.

Contact

telefoon: 0485-322055 / 06-54313692
website: www.degoeijenpartners.nl