Inge Smeets

Lichaamsgerichte therapieLichaamsgerichte therapie

Benieuwd naar de helende kracht van ademwerk?

Ken je dat, dat je overspoelt raakt door het leven? Ben je gaandeweg het contact met jezelf verloren? En voel je dat je niet vooruit kan? Adem brengt je terug naar je kern, jouw unieke kwaliteiten, terug naar jezelf.

Ademwerk is iets voor jou als je…

  • graag meer in contact wilt komen met je gevoelens
  • vastzittende spanningen en emoties wilt (door)voelen en loslaten
  • voelt dat je mag ontspannen en (controle) mag loslaten
  • inspiratie en inzicht wilt ontvangen in bepaalde thema’s of patronen
  • dichterbij je verlangens wilt komen en die extra wilt bekrachtigen in je leven


Wat doet ademwerk?

Er zijn vele ademtechnieken en in mijn sessies werk ik voornamelijk met de bewust verbonden adem. Verbonden ademhaling is een krachtige methode om in contact te komen met je innerlijke wereld, je emoties, en je levenskracht. Het creëert een brug tussen je bewuste en onbewuste lagen. Hierdoor kun je diepgewortelde blokkades, spanningen en oude patronen loslaten en ruimte creëren voor transformatie en persoonlijke groei.

Een ademsessie werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je maakt een reis naar binnen en gaat voelen en ervaren in plaats van denken. Je komt in een staat van zijn waarin alles kan gaan stromen.

Tijdens een individuele ademsessie zal ik je begeleiden op deze reis naar binnen. Samen creëren we een veilige ruimte waarin je de kracht van jouw adem kunt ontdekken. Je zult merken hoe je ademhaling je een anker biedt en precies naar het oppervlak brengt wat nodig is op dat moment.

 

Ademcirkels

Bij het Cordium bied ik ademcirkels aan. Door te ademen in een groep word je uitgenodigd om mee te gaan in een gezamenlijke focus en energie. Dit brengt je nog dichter bij je eigen adem en proces. Samen ademen brengt je in een diepe ontvankelijke staat van zijn en maakt het gemakkelijker om je over te geven aan wat er omhoog komt. Er is genoeg aandacht en begeleiding voor alle deelnemers.

 

Over Inge

Sinds de opening van mijn adempraktijk (begin 2021) heb ik al vele ‘ademreizigers’ begeleid in zowel individuele ademsessies als ademcirkels. Naast mijn werk als ademcoach ben ik ook zeer regelmatig onderdeel van bewuste festivals en retraites in Nederland en België waar ik o.a. ademcirkels, meditaties of workshops faciliteer. Ik zie het als mijn missie om jou te ondersteunen bij het volledig omarmen van jezelf. Mijn kracht ligt in mijn geduld, mijn vermogen om een veilige omgeving te creëren, en mijn luisterend oor. Ik ‘luister’ niet alleen naar woorden, maar ook naar de taal van de adem en het lichaam.

 

Meer weten? Kijk dan op mijn website.

 

Contact

Wil je verkennen of ademwerk iets voor je is? Of wil je je aanmelden voor een ademcirkel? Neem contact op met mij via info@ingesmeets.nl of plan hier gelijk een ademsessie in.

 

Op de hoogte blijven van toekomstige events? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

 

Contact met Inge Smeets

E-mailadres: info@ingesmeets.nl

Website: www.ingesmeets.nl

Contact met Inge Smeets