Inge Smeets

Mindfulness

ADEMWERK

Benieuwd naar de magie en helende kracht van ademwerk?

 

Ademwerk is iets voor jou als je..

– graag meer in contact wilt komen met je gevoelens

– vastzittende spanningen en emoties wil (door)voelen en loslaten

– voelt dat je mag ontspannen en (controle) mag loslaten

– behoefte hebt aan meer ademruimte

– inspiratie en inzicht wilt ontvangen in bepaalde thema’s of patronen

– dichterbij je verlangens wilt komen en die extra wilt bekrachtigen in je leven

 

BEWUST VERBONDEN ADEM

Er zijn vele ademtechnieken en in mijn sessies werk ik voornamelijk met de bewust verbonden adem. Dankzij de bewust verbonden ademhaling kunnen vastgezette sensaties – zoals spanning, emoties, herinneringen, overtuigingen en patronen – vrij komen en integreren.

Een ademsessie werkt door op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Je maakt een reis naar binnen en gaat voelen en ervaren in plaats van denken. Je komt in een staat van zijn waarin alles kan gaan stromen.

 

ADEMCIRKELS

Bij het Cordium bied ik ademcirkels aan. Door te ademen in een groep wordt je uitgenodigd om mee te gaan in een gezamenlijke focus en energie. Dit brengt je nog dichter bij je eigen adem en je eigen proces. Het ademen brengt je in een diepe ontvankelijke staat van zijn en maakt het gemakkelijker om je over te geven aan wat er omhoog komt. Bovendien staat er een ondersteunend en kundig team voor je klaar, zodat er tijdens deze ademcirkel genoeg aandacht en begeleiding is voor iedereen. Er is genoeg aandacht en begeleiding voor alle deelnemers.

 

OVER INGE

Sinds de opening van mijn adempraktijk (begin 2021) heb ik al vele ‘ademreizigers’ begeleid in zowel individuele ademsessies als ademcirkels. Naast mijn werk in Nijmegen ben ik ook zeer regelmatig onderdeel van bewuste festivals en retraites in Nederland en België waar ik ademcirkels, meditaties en yogalessen begeleid en ondersteun bij ceremonies en lichaamsgerichte workshops.

 

Ik zie het als mijn missie om jou te ondersteunen om met openheid te kijken naar jezelf. Om je menselijkheid te omarmen, zowel de onmetelijke kracht en potentie die in jou schuilt als ook de fragiele of pijnlijke – maar oh zo prachtige – stukken. Ik wandel graag een stuk met je mee langs jouw unieke pad, zodat je weer kan landen in je eigen energie en precies mag ontvangen wat jij in het moment nodig hebt.

 

Ademwerk kan hier heel goed bij ondersteunen, dat ervaar ik iedere keer weer opnieuw. Ik creëer een veilige en stevige bedding waarin je helemaal jezelf mag zijn. Ik ben hierin oprecht en onderzoekend en stem me af op jou en op dat wat zich aandient.

 

CONTACT

Wil je verkennen of ademwerk iets voor je is of wil je je aanmelden voor een ademcirkel? Neem contact op met mij via: inge.yoga.adem@gmail.com Ik kan je dan ook aanmelden voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige events.

Contact met Inge Smeets