Henk Mosterdijk

Energie & IntuitieHealing & MeditatieMuziek & Dans

Healing Concert / Klankschaal Massage /  Klankmeditatie

 

In 2015 ben ik begonnen aan de 3-jarige ITIP opleiding: Tijdens een 4-daagse workshop Energetisch Werk in het 3e jaar ervan werd ik diep geraakt door de klanken afkomstig van een aantal klankinstrumenten: Handpan, didgeridoo, klankschalen, gong, windgongs, etc.

Toen ontwaakte een talent in mij en vanaf dat moment ben ik allerlei klankinstrumenten aan gaan schaffen. In het begin voornamelijk, omdat ik bezig wilde zijn met het maken van klanken, die mijn hart raken. Later ontdekte ik, dat ik deze klankinstrumenten ook kon toepassen bij klankmeditaties en bij klankschaal massages.

 

De volgende stap was het volgen van workshops en opleidingen op het gebied van klankmeditaties, klankconcerten en klankschaal massages.

 

Vanaf 2019 verzorg ik klankmeditaties, healing concerten en klankschaal massages.

De krachtige, helende effecten van klanken blijven mij fascineren. Klanken kunnen jou weer in contact brengen met jouw lichaam, met jouw kern en met dat wat jij ten diepste bent: Jouw ziel, jouw bezieling.

Het is heel mooi en ontroerend om te zien hoe mensen door klanken in een zeer diepe ontspanning komen en hierdoor hun angsten, stress en verdriet los kunnen laten.

 

Binnen Cordium geef ik op dit moment ongeveer om de 6 weken een healing concert. Elk healing concert is weer anders, maar altijd wel een inspirerende reis door een magische klankenwereld. Waarin iedereen een diepe ontspanning en heel vaak een ander bewustzijn ervaart.

 

Ik ben heel dankbaar, dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik anderen hierdoor kan helpen.

Het heeft mij al veel gebracht: Tevreden cliënten en bijzondere contacten met geestverwanten.

 

Probeer het eens uit!

Je zult echt versteld staan van het reinigend en rustgevend effect van klanken.

 

Mijn activiteiten binnen Cordium zijn:

  • Healing Concerten
  • Klankmeditaties
  • Klankschaal Massages

 

Contact:

Henk Mosterdijk

Telefoon: 06-53519061

Email: info@lung-ta.nl

Website: https://www.lung-ta.nl/

Facebook pagina: https://www.facebook.com/lungta.nl/

Lung Ta Sound Healing Community: https://www.facebook.com/groups/1313958489388936

 

Binnen de community kan iedereen vragen stellen (aan experts) en interessante posts plaatsen en kunnen professionals vertellen over hun werkzaamheden en hun ervaringen delen. Dit alles op het terrein van Sound Healing.

Contact met Henk Mosterdijk