Louter Spelend Bewustzijn

CoachingEnergie & Intuitie

Over Ellen Louter

Van kledingverkoopster naar allround operatie-assistentechirurgie (29 jaar) naar energetisch master en coach in haar eigen onderneming. “Louter Spelend Bewustzijn”.

Persoonlijke ontwikkeling is voor Ellen de gewoonste zaak van de wereld. Naast haar baan als operatie-assistente heeft zij vele studies gevolgd in allerlei richtingen:

Van coupeuse naar interieurstylist. Van Reiki naar auratoutch, Business Storytelling richting veranderkunde en communicatie naar sprankelcoach, The Freedom To Fly Coach naar ondernemen buiten de consensus. Naar remembering my plan. En niet te vergeten het leven als kennis- en informatieverzamelaar. Het leven als belevingsschool.

Ellen is een Azez. Zij is onderdeel van het naamloze licht. Hierdoor kan zij de hoogste lichtfrequentie op aarde faciliteren, die zich snel verhoogt. Ellen heeft het volle bereik van belevingen hier op aarde onderzocht en beleefd.

Louter Jezelf Zijn, Louter Spelend Bewustzijn

Als je kiest om met mij te gaan werken verander je zelf, verandert je leven, verandert de wereld om je heen. Jij verandert door je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je eigen processen aan te gaan. En ja, daar is lef voor nodig. Ellen begeleidt je hierin. Je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent altijd de leider van jouw processen, zowel tijdens het energiewerk als tijdens de coaching. Hierdoor krijgt je de ruimte je eigen inzichten te ontvangen, zo verruim je je bewustzijn. Hierdoor krijg je het zelfvertrouwen dat je het zelf kan. Je empowert jezelf.

Mijn energetisch team vertelt:

“Vele levens is Ellen bij ons, de Asthors, opgeleid en afgestudeerd. Wij zijn een volk van energymasters en doceren in de nieuwste technieken en vormen van multidimensionale transformatieprocessen voorbij tijd en ruimte. Wij werken met frequenties van puur bewustzijn. Wij komen tot in de kern, de oorsprong. Deze processen zijn frequentieverhogend en via de hoogste lichtfrequentie mogelijk op aarde werkend.

Wij zijn Louter Bewustzijn.

1 januari 2022 is zij ingestapt in het jaartraject Remembering my plan – One Year Intensive Business Course For The Spiritual Entrepreneur van Marieke Zwinkels. Ellen groeit in bewustzijn, dus jij groeit automatisch met haar mee. Zij deelt haar kennis vrijgevig als je bij haar instapt in een van haar trajecten, workshops of coaching sessies. De transformaties zijn blijvend.

Ellen haar how en why is: Luisteren naar mijn innerlijke stem, Voluit genieten.

Ellen haar innerlijke stem wijst haar de makkelijkste weg naar zelfliefde, vrijheid, veiligheid, zelfempowerment en eenheid in haarzelf. De keuze om te leven vanuit haar hart is gemaakt. Ellen is super blij met haar keuzes. Wij zien Ellen regelmatig een rondedansje in haar kamer doen met een grijns van oor tot oor.

Geaard de energie is hoog.

Ellen haar team, vertelt: Als energymaster, coach en ervaringsdeskundige kan Ellen jou meenemen van denkend in beperkingen naar een voluit leven, van volledig jezelf kwijt zijn naar Louter Jezelf Zijn. Je kunt altijd instappen in één van haar trajecten voor persoonlijke groei en bewustwordingsverruiming. Het grotere plaatje overzien, vanuit een groter perspectief kijken. Ontdekken wie jezelf bent en wie je wilt zijn en je daar ook naar gedragen. Verantwoordelijkheid nemend voor jezelf. Ellen moest een duidelijke keuze maken om van het donker naar het licht te gaan. Steeds weer opnieuw keuzes maken voor het licht – aftasten: wat voelt beter voor haar. Haarzelf vergeven op alle fronten en de ander vergeven. Wil je meer van Ellen haar weg, haar belevingsreis van het leven weten. Dan nodigt Ellen je uit haar e-book Mijn belevingsreis te lezen.

Al zo’n 18 jaar begeleidt Ellen haar klanten in hun bewustwordingsprocessen. Nu Ellen in bewuste verbinding met ons – haar team van lichtwezens – staat, ziet en voelt ze ons regelmatig juichen. Door haar werk als energymaster en coach, ziet Ellen ons, haar team, met haar mee veranderen en groter worden. En jij, als haar klant, groeit mee.

Ellen biedt altijd een veilige omgeving. Wij gaan voorbij ruimte en tijd en komen bij de oorsprong uit. De veranderingen en inzichten zijn blijvend. 

CONTACT

Contact is mogelijk via e-mail: ellenlouter.cordium@gmail.com

AANBOD

Ellen biedt in Cordium aan:

 • Persoonlijke bewustzijnsverruimende transformatie coaching
 • Interactieve bewustzijnsverruimende workshops
 • Interactieve lezingen

Lees er hieronder meer over.

 

Persoonlijke bewustzijnsverruimende transformatie coaching

Persoonlijke bewustzijnsverruimende transformatie coaching met impact, waarbij Ellen haar language of light inzet samen met haar energetische team. Daarbij zet Ellen voor jou persoonlijke visualisatieprocessen in. Dit zijn krachtige tools waarbij energie en bewustwording in beweging wordt gezet vanuit je onderbewustzijn naar jouw dagbewustzijn. Waardoor jij je gelijk al weer meer ruimte in je systeem ervaart, je je weer vrijer in jezelf voelt zijn. Ellen werkt met de frequenties van veiligheid, vrijheid, zelfliefde en empowerment. Zij vormen een stevig geaard fundament.

Het maakt niet uit waar jij je nu bevindt op je pad. Of het nu zwaar voelt of licht, in welk proces je nu ook zit. Er vindt altijd bewustzijnsverruiming plaats, precies op maat voor jou.

Een groter overzicht, het ruimere plaatje van situaties waar je nu inzicht in wil krijgen, tot in de kern. Ellen begeleidt jou en draagt zorg voor de hoogste lichtfrequentie, waar heel veel mogelijk is. Wij – haar energetisch team –  zijn altijd aanwezig. Jij bent altijd de leider van jouw eigen proces. Dit empowert jou enorm  en geeft je tegelijkertijd zelfvertrouwen. Jouw team is altijd uitgenodigd en aanwezig. De transformatie en de antwoorden komen als vanzelf. Levens veranderende doorbraken zijn een logisch gevolg. Ellen creëert altijd een veilige omgeving. 

Jij kiest voor transparantie en vrijheid in jezelf, op je werk, of thuis, of welke situatie je ook graag anders zou zien, waar jij je vrijer wilt voelen en veel meer zelfvertrouwen in jezelf wilt ervaren.

Iedereen ervaart deze bewustzijnsverruimende coaching anders. Gewoon omdat iedereen een ander pad heeft en een andere weg heeft afgelegd. Niemand is hetzelfde. Jij bent uniek. Jij bent altijd de leider van jouw proces, jij beslist. Door de diepgang van deze unieke coaching, transformeert er altijd precies wat nodig is op dit moment voor jou om weer verder te gaan.

Wil je een afspraak maken voor deze transformerende coaching waar jij altijd de leider van jouw proces bent, je je macht dus aan niemand weggeeft, ook niet aan mij. Dan is dit Ellen haar mail adres voor een afspraak met jou: ellenlouter.cordium@gmail.com

Prijs: 197,23 euro
Duur: 2 uur
Op afspraak: ellenlouter.cordium@gmail.com
Waar: Cordium

Interactieve bewustzijnsverruimende Workshop – Je niet meer laten beïnvloeden door de wereld om je heen

interactieve workshop van 2 uur

Prijs is:  79,86 euro inclusief btw per persoon.

Voor wie:

 • Voor jou die plotseling van stemming verandert. Je loopt door de stad en plotseling voel je je anders. Je stemming verandert en slaat om. Grote kans dat er net iemand langs liep waarvan jij die stemming hebt opgepikt en je eigen hebt gemaakt alsof die stemming van jou is.
 • Je bent best wel vaak moe, je slaapt slecht, want ja je gedachten gaan maar door. Druk, druk in je hoofd en ook heb je voor je gevoel een druk leven en weinig tijd voor jezelf. Je moet heel veel.
 • Je bent HSP’er en je hebt er last van.
 • Je hebt altijd al het gevoel gehad dat je anders bent, anders denkt als anderen.
 • Voor wie het leuk vind om gelijkgestemden te ontmoeten. Na de workshop is hier ruim de tijd voor als je dit waardevol vindt.

Wat ga je leren:

 • Je leert jezelf op verschillende manieren te aarden en het verschil hierin te voelen, zodat jij altijd terug kan gaan naar het goed aarden van jezelf. Wij leven tenslotte op de aarde en hier moeten we het doen. Dus je aardeverbinding is belangrijk om te kunnen doen wat je wilt doen zonder beïnvloeding van de ander.
 • Je leert onderscheid te maken tussen jouw energie en die van de ander.
 • Je leert jezelf schoon te maken van andere energieën. Dit geeft je een enorm gevoel vrijheid.
 • Je leert je ruimte schoon te maken, waardoor je meer jezelf kan zijn.
 • Je leert steeds liefdevoller naar jezelf te zijn.

Het is een blijvend transformerende workshop, waarbij je inzichten krijgt hoe energie werkt voor jou. Je krijgt oefeningen mee die je thuis kan toepassen.

Reviews:

 • Fijne duidelijke workshop. Het belang onderstreept om bij jezelf te blijven. Deze boodschap is er bij mij blijven hangen. Ook een goede tactiek om mensen uit je ruimte te zetten. Pauline
 • Goede tips en tools over hoe we dichter bij onszelf kunnen blijven. Was prettig om te ervaren. Monique
 • Het was uitdagend, leerzaam. Ik vind het een uitdaging om het geleerde in de praktijk te brengen. Bo
 • Ik heb deze ochtend als heel fijn ervaren. Datgene wat ik eigenlijk al lang weet, is weer bevestigd. Maar schijnbaar moet ik het steeds weer van iemand horen. Je was erg duidelijk en doortastend in de manier waarop je dingen uitlegde; daar heb ik echt wat aan gehad. Ook fijn was het van anderen over hun ervaringen over bepaalde dingen te horen. Je voelt je niet meer zo alleen staan. Anje
 • Fijn om te doen. Onbekende wereld. Nog veel te leren. Meer zorgen voor mijzelf en lief zijn. Marijke
 • Alles is weer wat duidelijker geworden. Mary
 • Fijne introductie om met energie naar HSP te kijken, met een hele praktische oefening die je thuis meteen kan toepassen. Mireille

De workshop wordt gegeven op 18 september en 26 oktober (klik op de datum voor meer info)

Interactieve Lezingen

Interactieve Lezingen over verschillende onderwerpen, die steeds veranderen en meegroeien met Ellen haar bewustzijnsverruimende groei, waarbij er weer andere inzichten verkregen worden. Waar Ellen haar plaatje weer groter wordt en haar box ruimer. Of gewoon een onderwerp op aanvraag waar je iets meer over wilt weten. Misschien een onderwerp waar je duidelijkheid in wilt hebben in je dagelijks leven.

Je kunt mij altijd mailen: ellenlouter.cordium@gmail.com

Tijdsduur 1 uur

Prijs: 15 euro inclusief btw.

Contact met Louter Spelend Bewustzijn