Louter Spelend Bewustzijn

CoachingEnergie & Intuitie

Over Elisabeth Maria Louter

Van kledingverkoopster naar allround operatie-assistentechirurgie (29 jaar) naar energetisch master en coach in haar eigen onderneming. “Louter Spelend Bewustzijn”.

Persoonlijke ontwikkeling is voor Elisabeth Maria de gewoonste zaak van de wereld. Naast haar baan als operatie-assistente heeft zij vele studies gevolgd in allerlei richtingen:

Van coupeuse naar interieurstylist. Van Reiki naar auratoutch, Business Storytelling richting veranderkunde en communicatie naar sprankelcoach, The Freedom To Fly Coach naar ondernemen buiten de consensus. Naar remembering my plan. En niet te vergeten het leven als kennis- en informatieverzamelaar. Het leven als belevingsschool.

Elisabeth Maria is een Azez. Zij is onderdeel van het naamloze licht. Hierdoor kan zij de hoogste lichtfrequentie op aarde faciliteren, die zich snel verhoogt. Elisabeth Maria heeft het volle bereik van belevingen hier op aarde onderzocht en beleefd.

Louter Jezelf Zijn, Louter Spelend Bewustzijn

Als je kiest om met mij te gaan werken verander je zelf, verandert je leven, verandert de wereld om je heen. Jij verandert door je eigen verantwoordelijkheid te nemen en je eigen processen aan te gaan. En ja, daar is lef voor nodig. Elisabeth Maria begeleidt je hierin. Je hoeft het niet alleen te doen. Jij bent altijd de leider van jouw processen, zowel tijdens het energiewerk als tijdens de coaching. Hierdoor krijgt je de ruimte je eigen inzichten te ontvangen, zo verruim je je bewustzijn. Hierdoor krijg je het zelfvertrouwen dat je het zelf kan. Je empowert jezelf.

Mijn energetisch team vertelt:

“Vele levens is Elisabeth Maria bij ons, de Asthors, opgeleid en afgestudeerd. Wij zijn een volk van energymasters en doceren in de nieuwste technieken en vormen van multidimensionale transformatieprocessen voorbij tijd en ruimte. Wij werken met frequenties van puur bewustzijn. Wij komen tot in de kern, de oorsprong. Deze processen zijn frequentieverhogend en via de hoogste lichtfrequentie mogelijk op aarde werkend.

Wij zijn Louter Bewustzijn.

1 januari 2022 is zij ingestapt in het jaartraject Remembering my plan – One Year Intensive Business Course For The Spiritual Entrepreneur van Marieke Zwinkels. Elisabeth Maria groeit in bewustzijn, dus jij groeit automatisch met haar mee. Zij deelt haar kennis vrijgevig als je bij haar instapt in een van haar trajecten, workshops of coaching sessies. De transformaties zijn blijvend.

Elisabeth Maria haar how en why is: Luisteren naar mijn innerlijke stem, Voluit genieten.

Elisabeth Maria haar innerlijke stem wijst haar de makkelijkste weg naar zelfliefde, vrijheid, veiligheid, zelfempowerment en eenheid in haarzelf. De keuze om te leven vanuit haar hart is gemaakt. Elisabeth Maria is super blij met haar keuzes. Wij zien Elisabeth Maria regelmatig een rondedansje in haar kamer doen met een grijns van oor tot oor.

Geaard de energie is hoog.

Elisabeth Maria haar team, vertelt: Als energymaster, coach en ervaringsdeskundige kan Elisabeth Maria jou meenemen van denkend in beperkingen naar een voluit leven, van volledig jezelf kwijt zijn naar Louter Jezelf Zijn. Je kunt altijd instappen in één van haar trajecten voor persoonlijke groei en bewustwordingsverruiming. Het grotere plaatje overzien, vanuit een groter perspectief kijken. Ontdekken wie jezelf bent en wie je wilt zijn en je daar ook naar gedragen. Verantwoordelijkheid nemend voor jezelf. Elisabeth Maria moest een duidelijke keuze maken om van het donker naar het licht te gaan. Steeds weer opnieuw keuzes maken voor het licht – aftasten: wat voelt beter voor haar. Haarzelf vergeven op alle fronten en de ander vergeven. Wil je meer van Elisabeth Maria haar weg, haar belevingsreis van het leven weten. Dan nodigt Elisabeth Maria je uit haar e-book Mijn belevingsreis te lezen.

Al zo’n 22 jaar begeleidt Elisabeth Maria haar klanten in hun bewustwordingsprocessen. Nu Elisabeth Maria in bewuste verbinding met ons – haar team van lichtwezens – staat, ziet en voelt ze ons regelmatig juichen. Door haar werk als energymaster en coach, ziet Elisabeth Maria ons, haar team, met haar mee veranderen en groter worden. En jij, als haar klant, groeit mee.

Elisabeth Maria biedt altijd een veilige omgeving. Wij gaan voorbij ruimte en tijd en komen bij de oorsprong uit. De veranderingen en inzichten zijn blijvend. 

CONTACT

Contact is mogelijk via e-mail:  Louterspelendbewustzijn@gmail.com

AANBOD

Elisabeth Maria biedt in Cordium aan:

  • Masterclass Ademhaling als medicijn
  • Persoonlijke bewustzijnsverruimende transformatie coaching
  • Interactieve bewustzijnsverruimende workshops
  • Interactieve lezingen

Lees er hieronder meer over.

 

Masterclass Ademhaling als medicijn

Ontdek de healende kracht van ademhaling voor een vitaal lichaam in balans.

Ademen staat voor mij heel primair voor leven.

Velen van ons ervaren door de hectische snelle tijd waarin we leven een vorm van prestatiedruk, een onderhuidse stress. Veel mensen ademen hoog, dit staat gelijk aan hyperventileren. Vaak herken je jezelf hier niet in, omdat deze ademhaling voor jou normaal is. Je ademt tenslotte altijd al zo, soms zelfs al een groot deel van je leven. Dit hyperventileren is te vergelijken dat je lichaam constant aan staat in een soort, vlucht, vecht modus. Hierdoor staat je lichaam in hoge alertheid. Lees altijd aan, in de stress.

Duurt dit langere tijd, dan gaat je lichaam steeds slechter presteren, en wordt je ziek.

 Je organen kunnen niet meer volledig gevoed worden door Zuurstof. Doordat de longblaasjes waar de zuurstof uitwisseling plaatsvind met kooldioxide, zich niet meer volledig kunnen ontplooien. Je middenrif de grootse ademhalingsspier verstrakt en kan daardoor niet meer goed bewegen, waardoor je longen zich niet meer optimaal kunnen ontplooien en vullen met zuurstof. En er veel kooldioxide in je bloed blijft zitten. Waardoor je weer sneller gaat ademen. Het is een vicieuze cirkel.

Vandaag in deze masterclass ademen als medicijn, ga je deze vicieuze cirkel doorbreken.
Je leert een aantal ademhalingsoefeningen waarmee je thuis aan de gang kan gaan voor een vitaler lichaam. En leert een oefening waar de weg naar je linker en rechter hersenhelft vrij gemaakt wordt, zodat ze goed met elkaar kunnen communiceren.

Tevens Leer je een oefening om je neus te openen, je psoas en je nervusvaguszenuw te ontspannen.

Je leert waarom het altijd door je neus ademen beter is als door je mond te ademen. En een truck om beter te kunnen slapen.
Advies neem je eigen mat mee, om de ademhalingsoefeningen op te doen. Doe makkelijke niet knellende kleding aan.
Na afloop drinken we samen water of thee.

Heb je nog vragen kijk dan eens op;

 

https://www.elisabethmarialouter.nl/masterclass-ademhaling-als-medicijn/

Liefdevolle groet, Elisabeth Maria Louter

 

Contact met Louter Spelend Bewustzijn