Dymph van der Gun – Goud Coaching

CoachingCounseling

Ik werk als lifecoach in mijn praktijk Goud Coaching in Nijmegen met sensitieve vrouwen die op zoek zijn naar zichzelf of verlangen naar meer vervulling.

Ik coach jou als je veranderingen doormaakt of steeds maar weer tegen hetzelfde aanloopt (werk of privé). Als je zoekt naar meer zingeving of toe bent aan de volgende stap in je persoonlijke groei.

Ik luister graag naar de laag ónder de woorden om daar een ingang te vinden naar wat er speelt. Dat doe ik liefdevol en doortastend. Voor jou betekent dat dat we de veelheid terugbrengen naar hoofdlijnen. We werken op de plek waar iets losgemaakt kan worden, waar de helderheid ontstaat, waar de verandering begint. 

Ik ben gedegen opgeleid in coaching en systemisch werk. Daarnaast breng ik persoonlijke ervaring mee op het gebied van hoogsensitiviteit, hoogbegaafdheid, ouderschap, ziekte en scheiding.

Het gesprek is het uitgangspunt: ik stel rake vragen en dat levert inzichten op. Maar soms moet je erváren waar het over gaat. Daarvoor doen we oefeningen. We werken met ademhaling of mindfulness zodat je voelt wat er in je lijf gebeurt. We kunnen een wandelsessie doen. En we werken systemisch: met tafelopstellingen en oefeningen in de ruimte onderzoeken we je patronen en overtuigingen. Wat vastzat, komt weer in beweging. En dan weet jij weer wat je te doen staat.

  • Je eigen plek innemen en dichterbij jezelf blijven 
  • Voor jezelf zorgen en grenzen aangeven
  • Je krachtig en helder met je omgeving verbinden
  • Omgaan met spanning of verandering 
  • Eigenaarschap over je gedachten, overtuigingen en gevoelens
  • Thuis in je lijf
  • Naar lichter leven 

“Dymph is goud. Dymph is de vrouw voor een vrouw die vergeet wat het is om vrouw te zijn. Met een koffer vol ervaring, meditaties, verhalen en middelen heeft ze mij ontzettend op weg geholpen bij de terugkeer naar mezelf. De rust, de liefde en de vrijheid die Dymph heeft, zijn aanstekelijk. In zes sessies weet ze helder te maken wat er speelt, ook al was je daar zelf wellicht niet zo van op de hoogte. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer diepgang en ziel dan coaching as we know it, omdat dát is wat helpt.” – Jessy –

Ook voor online coaching, training, workshops en familieopstellingen.

Contact

info@goudcoaching.nl

Kijk voor meer info, contact opnemen of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek op de website: www.goudcoaching.nl

Contact met Dymph van der Gun – Goud Coaching