Dymph van der Gun – Goud Coaching

CoachingCounselingSystemisch werk

Ik ben Dymph van der Gun en je kunt in mijn praktijk Goud Coaching terecht voor coaching en familieopstellingen.

Coaching

Alleen dichtbij jezelf kun je thuiskomen in dit leven. Alleen daar kun je omgaan met alles op je pad en met waar je tegenaan loopt. Vanuit verbinding met jezelf kun je je verbinden met de ander en met het leven. En daarvandaan zet je je eigen stappen.

Mijn 1-op-1 coaching heeft een systemische basis. Ik kijk hoe de systemen waar jij deel van uitmaakt te maken hebben met je vraagstuk. Systemisch coachen brengt dat aan het licht, bijvoorbeeld met tafelopstellingen of opstellingen in de coachingruimte. 

Verder coach ik met wat je bewustzijn vergroot en je dichter bij jezelf brengt: vertragen, onderzoeken van je triggers, aanwezig blijven bij je gevoel, je lijf bewonen, ademhaling. 

Ik nodig je uit om echt in je eigen leven te stappen, dicht bij jezelf.

Neem gerust contact op: www.goudcoaching.nl

 

Familieopstelling

Iedereen heeft ouders en voorouders. We zijn immers allemaal geboren. Je vroegere gezin en je familie hebben een onzichtbare werking op jou.

Als het in je leven niet stroomt, als je je niet vrij voelt of zwaar, als er patronen zijn die zich in je leven herhalen of er is veel gedoe, dan kan een familieopstelling uitkomst bieden.

In een workshop familieopstellingen kijken we naar dynamieken en verbindingen die er in je familie zijn op een onbewuste laag. Daardoor kan het in je dagelijks leven weer kan gaan stromen.

Je kunt met een opstelling naar iedere vraag kijken, of die nou speelt op je werk of in je privéleven. Aan een opstellingendag kun je deelnemen als vraaginbrenger en als representant.

Ik verzorg elke 6 weken een opstellingendag voor ca. 10 deelnemers in Nijmegen. In de Cordiumagenda vind je de dagen die in Cordium plaatsvinden.

Hier lees je er alles over: www.goudcoaching.nl

 

Dymph

Ik ben Dymph van der Gun. Ik doe dit werk vanuit mijn passie voor het systemisch werk en voor de Liefde die in ons kan stromen als we verbinding voelen: met onszelf, met de wereld, met de ander. En omdat ik geloof dat we elkaar een hand kunnen reiken om steeds ietsje meer thuis te komen in dit leven. Zodat we het uiteindelijk zelf kunnen en samen doen.

Ik ben opgeleid als Life Coach Practitioner, Systemisch coach en familieopsteller en ben NOBCO Foundation coach.

Ik woon in Nijmegen-Oost. Ik weet wat het is om een vrouw te zijn en te functioneren in al je verschillende rollen tegelijk. Werk. Gezin. Familie. Sociaal leven. Mens op deze planeet. Ik heb persoonlijke ervaring met hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, ziekte en scheiding. Ik houd van dansen in de keuken en werken in de tuin. En vooral van mijn armen om mijn twee kinderen heen slaan.

Ik voel dat het tijd is dat we opstaan in onze eigen essentie. Dat we nu echt in ons eigen leven stappen.

Je bent heel welkom voor een gratis en vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of ik iets voor je kan doen.

 

Contact

www.goudcoaching.nl.

info@goudcoaching.nl

Contact met Dymph van der Gun – Goud Coaching