Désirée Farro-Joosen

CoachingEnergie & IntuitieSystemisch werk

Systemisch werk – coaching – trainingen & opleidingen

Mijn naam is Désirée Farro-Joosen; moeder van vier, therapeut, leerkracht, oprichter en eigenaar van AllesKids&Co, oprichter van GroepsGeluk en founder van het systemisch werken in de klas. In mijn bedrijven combineer ik kennis en kunde met intuïtie. Dat blijkt een gouden combinatie te zijn.

 

GroepsGeluk – systemisch werken in de klas

Met GroepsGeluk – systemisch werken in de klas – maak je de dynamiek van de groep zichtbaar middels houten poppetjes, picto’s, symbolen en ander klein materiaal op tafel. Hierdoor krijgen zowel de groepsleider als de leerlingen inzicht in de processen die spelen in de groep. Wanneer je deze dynamiek zichtbaar maakt, heb je een effectieve tool in handen om in lastige situaties direct de te balans herstellen. Zo blijft de groep gelukkig en in een gelukkige groep kan iedereen zich optimaal ontwikkelen.

Vele onderwijsprofessionals volgen de basistraining GroepsGelukLeerkracht en gaan hiermee aan de slag in hun eigen klas. Daarnaast bieden we zeer uiteenlopende vervolgtrainingen en verdiepingsdagen aan. Ook is er een jaaropleiding GroepsGeluk OnderwijsOpsteller om systemisch werk in alle lagen van het onderwijs aan te bieden. Daarnaast biedt GroepsGeluk coaching aan op scholen voor klassen en teams.

Het is heerlijk om GroepsGeluk met jou te delen. Je bent van harte welkom in de basistraining GroepsGeluk. En ook voor groepen of teams die niet in balans zijn, komen we graag geluk brengen met coaching. Zo maken we samen de wereld mooier.


AllesKids&Co Terug in je kracht!

Dat je niet lekker in je vel zit, overkomt ons allemaal. Vaak komen we er zelf wel uit. En soms is hulp van buitenaf welkom. AllesKids&Co biedt je de tools om weer terug in je kracht te komen. Met de meest uiteenlopende klachten en zorgvragen kun je bij AllesKids&Co terecht. Effectieve behandelmethoden gecombineerd met oplossingsgericht werken en natuurgeneeswijzen zorgen ervoor dat obstakels binnen korte tijd worden weggenomen.

Een zaterdagochtend per maand begeleid ik Familieopstellingen. De opstelling helpt je inzichten te geven in het grotere geheel (je systeem) waar je onderdeel van bent vanuit je ervaringen, je relaties, je jeugd en het hier en nu. Sommige patronen worden zelfs van generatie tot generatie overgedragen en worden pas doorbroken als ze zichtbaar worden. Hierdoor kunnen zaken op zijn plek vallen, zullen dingen gaan ‘klikken’ en zul je merken dat je milder naar jezelf kan zijn en je meer open staat voor verandering. Vaak kun je dingen direct opruimen en gaan er enige tijd na je deelname al ‘als vanzelf’ dingen verschuiven.

Contact

www.groepsgeluk.nl     www.alleskidsenco.nl

Telefoon: +31 64 99 74 815 | Email: info@groepsgeluk.nl  

Contact met Désirée Farro-Joosen