Désirée Farro

CoachingEnergie & IntuitieSystemisch werk

AllesKids&Co Terug in je kracht!

Dat je niet lekker in je vel zit, overkomt ons allemaal. Vaak komen we er zelf wel uit. En soms is hulp van buitenaf welkom. AllesKids&Co biedt je de tools om weer terug in je kracht te komen. Met de meest uiteenlopende klachten en zorgvragen kun je bij AllesKids&Co terecht. Effectieve behandelmethoden gecombineerd met oplossingsgericht werken en natuurgeneeswijzen zorgen ervoor dat obstakels binnen korte tijd worden weggenomen.

Ik ben Désirée Farro-Joosen; moeder van vier, therapeut, leerkracht, oprichter en eigenaar van AllesKids&Co. In AllesKids&Co combineer ik kennis en kunde met intuïtie. Dat blijkt een gouden combinatie te zijn.

GroepsGeluk – systemisch werken in de klas

Doordat ik deze combinatie ook in de klas inzet, is GroepsGeluk – systemisch werken in de klas – ontstaan. Een training voor leerkrachten waardoor zij een effectieve tool in handen krijgen, om een fijn pedagogisch klimaat te creëren. Ook word ik ingezet op scholen om GroepsGeluk te brengen.

Met GroepsGeluk – systemisch werken in de klas – maak je de dynamiek van de groep zichtbaar middels houten poppetjes, picto’s, symbolen en ander klein materiaal op tafel. Hierdoor krijgen zowel de groepsleider als de leerlingen inzicht in de processen die spelen in de groep. Wanneer je deze dynamiek zichtbaar maakt, heb je een effectieve tool in handen om in lastige situaties direct de te balans herstellen. Zo blijft de groep gelukkig en in een gelukkige groep kan iedereen zich optimaal ontwikkelen.

Contact

www.alleskidsenco.nl   www.groepsgeluk.nl

Telefoon: +31 (0)6-499 74 815 | Email: info@alleskidsenco.nl

Contact met Désirée Farro