Icaro-meditatie | Dennis Vos

Healing & MeditatieSjamanisme

Sjamanistische oerklank-sessies

Want ieder stapje in onze ontwikkeling is een bijdrage aan een betere wereld samen

Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad.

Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Neem dan ook jouw verantwoordelijkheid op weg naar een betere wereld samen, als ‘Caretakers of the Earth’. Tot snel!

Thuissessie

Alvast een voorproefje? Zoek een plekje voor jezelf, pak je meest relaxte stoel erbij, zet de beste boxen aan, sluit je ogen en laat je meevoeren op deze icaro-geluidsopname:

Groepsessie

https://youtu.be/JFU142j0P5s

De ideale kennismaking. Ervaar zelf hoe de icaro-geluiden je in een diepe staat van innerlijke rust brengen. Verken jouw angsten & blokkades. Voed je innerlijke bron. Ontspan volledig. Net als het aandachtig luisteren naar een goed muzieknummer, maar dan diepgaander.

Iedere tweede woensdag van de maand
Datum Tijd
Wo 11 mei         19:45 – 20:45
Ma 16 mei (extra sessie)         19:45 – 20:45
Wo 8 juni 19:45 – 20:45
Wo 13 juli 19:45 – 20:45

Deelname) Meld je aan via icaromeditatie@gmail.com.
Kosten) 10 euro per persoon

Privésessie

Het echte werk. Reis diep naar binnen met persoonlijk afgestemde icaro-geluiden om jouw persoonlijke angsten, belemmerende overtuigingen of energetische blokkades los te trillen. Jouw healing met icaro-klanken integreer ik met prachtige levenservaringen uit San Pedro & Ayahuasca-retraites, hypnose, homeopathische ondersteuning mbv polsdiagnostiek (SIVAS), Ankh-, mindfulness-, zen-, transformatie-, en kosmische cursussen.

Afspraak) mail me op icaromeditatie@gmail.com
Kosten) 1 uur 40,- / 1,5 uur 50,- / 2 uur 60,-

** Privésessies zijn zowel individueel als met een groep te boeken

Jouw verhaal

  • Ik wil me diepgaand verbinden met Moeder Aarde, krachtdieren en de Kosmos
  • Ik wil de wijsheid van plantceremonies integreren (Ayahuasca, San Pedro, Peyote, Psilocybine)
  • Ik heb het lef om mijn angsten te transformeren naar een hoger bewustzijnsniveau
  • Ik wil verantwoordelijkheid nemen voor mezelf, het leven en onze planeet

Mijn verhaal

Mijn amazonehuisje

Woensdag 12 september 2012. Strontnerveus zet ik dit bitter-zure goedje aan m’n lippen. Aangemoedigd door alle Amazone-geluiden, knik ik naar de sjamaan tegenover me en zet door. Mijn eerste plantceremonie is begonnen. Onwetend dat ik hier nog 3 maanden zou blijven, in de Peruaanse Amazone-jungle enkele uren reizen vanaf Iquitos.
”Maar hoe weet je dan precies wat je moet zingen?” vraag ik aan Don Lucho. “Hoe weet je precies welke klanken ik nodig heb?”
“Ik zing niet, ik ben slechts klankkast van Moeder Natuur”. De sjamaan laat m’n rationele brein met meer vragen dan antwoorden achter.

Tot halverwege m’n retraite. Diep in de ceremonie kwamen beelden naar boven van pesterijen op de basisschool. Beelden van treiterijen op de middelbare school. Wat was ik giftig! Het kwam er allemaal uit. Wat een heerlijke hel! Ik sobde, pufte, hijgde, schreeuwde en brulde het uit. De hele amazone zal geen oog dicht hebben gedaan! Niets kon me stoppen. Zelfs mezelf niet. Ik moest hier doorheen en had geen enkele controle meer. Dit moest eruit. Ik veranderde in een gremlin-achtig vals wezen, in een alien uit de gelijknamige film, in ’n bloeddorstig monster. Want zelfs een leeuw of tijger kan niet representatief staan voor deze valsheid. Mijn kreten en geluiden moesten klinken alsof iemand bruut gemarteld wordt, alsof iemand levend wordt opgevreten door een of ander hondsdol wild horrorbeest. Waar was mijn vredelievende ik? Ik was blij in de jungle te zijn…

Na wat een eeuwigheid leek, werd mijn lijdensweg afgewisseld met neuriën. Ik begon te zingen. Een diep en diep treurig melodietje. Ik voelde verdriet m’n lichaam verlaten. Valsheid en melancholische triestheid wisselde zich af. “Putaaaaaa” “Koooleeeereeee” “Noooooooooooo!” “Bitte..” Alles passeerde m’n lippen (vreemd genoeg viertalig). Mooie zang en valse geluiden wisselden zich af op het ritme.. Tja.. welk ritme? Ik zong niet bewust zelf, maar werd door een energie begeleid en kon enkel naar mijn eigen lied luisteren zonder te weten wat ik zou gaan zingen. Hard, zacht. Vals, zuiver.

En toen in koor met de icaro’s van Don Lucho. Nu wist ik wat het verschil is tussen een icaro en een lied. Sommige stukken zongen Don Lucho en ik volledig zuiver in koor, zonder te kunnen weten wat er gezongen moest worden. M’n zang en neuriën werd sterker. Mijn kanaal naar Moeder Natuur is geopend. De wereld is een klankkast van Moeder Aarde rijker.

En dus ben ik nu – naast coach, motivator en bèta-inspirator in het middelbaar onderwijs – ook sjamanistisch bewustzijnstrainer. Een heerlijke combinatie van het uitdagen en prikkelen van onze menselijke leergierigheid, en het trainen en ontwikkelen van wie we zijn vanuit verbinding met Moeder Natuur en de Kosmos.

Door de jaren heen ben ik deze healing met icaro-klanken gaan integreren met steeds meer prachtige levenservaringen uit San Pedro & Ayahuasca-retraites, hypnose, homeopathische ondersteuning mbv polsdiagnostiek (SIVAS), Ankh-, mindfulness-, zen-, transformatie-, en kosmische cursussen. Wat een eer om dit te mogen doen! Doe je mee?

Aanmelden/contact

Facebook: www.facebook.com/icaromeditatie

 

 

Contact met Icaro-meditatie | Dennis Vos