Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

juni 2021

GroepsGeluk, systemisch werken in de klas (tweedaagse training)

3 juni | 09:30 - 17:00
Cordium
€970

Wil jij ook met een praktische methode het groepsproces in je groep/klas positief ondersteunen? Met de methode GroepsGeluk heb je als leerkracht/groepsleider een effectieve tool voor het creëren van een fijn pedagogisch klimaat en het aanleren van sociale vaardigheden. Tweedaagse training inclusief alle GroepsGeluk-materialen, het GroepsGeluk-handboek en uitgebreide lunches. Donderdag 3 juni en dinsdag 29 juni.

Meer weten »

Vrije Vrouwenavond, Lust in je leven, lust in je lijf

7 juni | 19:00 - 21:30
Cordium
Gratis

Tanja Konig en Francis Welten bieden een doorgaande vrouwengroep aan. Ieder jaar in januari en september kun je instappen. Deze Vrije Vrouwenavond is bedoeld als opfrisser/terugkomgelegenheid/kennismaking voor: vrouwen die ooit meegedaan hebben aan de groep en vrouwen die interesse hebben om mee te doen aan de groep en vrouwen die een fijne avond willen hebben met andere vrouwen. Weet je welkom!

Meer weten »

Workshop Systemisch Werken: Van loyaliteit naar autonomie

12 juni | 10:00 - 17:00
Cordium
€25 – €105

Loyaliteit met ons gezin van herkomst kan ons soms in conflict brengen met ons verlangen naar vrijheid en autonomie. Een familie-opstelling is een krachtige methode om een antwoord te vinden. Een verrassend inzicht in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst kan je behulpzaam zijn bij je eigen proces en je eigen ontwikkeling.

Meer weten »

It’s Dark, It’s Pure | Zwarte Tantra Weekend

12 juni | 13:00 - 13 juni | 18:15
Cordium
€240

'Tantra: the art of living dangerously'. Zonder donker geen licht. Dus kom maar op: mijn donkere kant, mijn listige of lustige kant, mijn dierlijke oer kant, mijn stoute, mijn wilde kant, mijn kinky kant, mijn machtige & onmachtige kant. Mijn schaduw kant... Ik leef mijn volle menselijke potentieel!

Meer weten »

juli 2021

Cursus Klassieke Massage 3-4 juli

3 juli | 10:00 - 4 juli | 17:00
Cordium
€246

De cursus klassieke massage is het vervolg op de cursus ontspanningsmassage. Tijdens de cursus klassieke massage leer je om dieper op de spieren te werken met knedingen. Dit zijn de effectiefste handgrepen om spierpijn te bestrijden. Daarnaast gaan we tijdens de cursus in op de anamnese ofwel de manier om erachter te komen wat je gaat masseren en hoe je dat gaat doen. Ook leer je houdingcorrectie en je leert de belangrijkste spiergroepen kennen, zo dat je precies weet wat je doet als je aan het masseren bent.

Meer weten »

Tantra & Shibari Bondage (Intimate Play)

3 juli | 13:00 - 22:30
Cordium
€160

Shibari is een verbindende, meditatieve, erotische kunstvorm waarbinnen overgave je diepste vrijheid openbaart op het raakvlak tussen binnen en buiten. Een zorgvuldige, liefdevolle en meditatieve beleving voor gever & ontvanger waarbinnen je kleine ik verdwijnt om te versmelten in ruimte en bliss.

Meer weten »

Slow Lovemaking | Witte ‘Tantra Massage’

4 juli | 13:00 - 18:00
Cordium
€110

Slow lovemaking is de lichamelijke variant van mindfulness en draait om flow, intensivering van je zintuigen en innerlijke beleving. Alles wat langzaam gaat komt meer intens binnen, belichaamt je beleving en geeft diepte aan jullie samenzijn in de oceaan van het leven, versmolten in ieder moment.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

10 juli | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels

10 juli | 19:30 - 11 juli | 12:00
Cordium
€125

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Meer weten »

september 2021

Examen Ontspanning- en klassieke massage

5 september | 10:00 - 13:00
Cordium
€75

ANAND is al meer dan 16 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuitie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen