Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

oktober 2021

DICHTERbij de KERN – Core energetische Workshop

23 oktober | 10:00 - 16:30
Cordium
€100

Ken je dat gevoel dat je het allemaal niet meer zo goed weet? Dat je je afvraagt wie jij nou daadwerkelijk bent, wat het is dat je allemaal voelt en wat er aan je knaagt. Dat je wel voelt dat je het anders wilt, maar geen idee hebt hoe dat moet of waar te beginnen. Daarmee aan de slag te gaan, vraagt stilstaan bij jezelf. Iets waar we lang niet altijd de ruimte voor nemen, óf waar we bang voor zijn (geworden). Maar wat nou, als je in het zijn met wat er is ook nog hele andere dingen kunt gaan ervaren? Kom met ons mee, dan gaan we samen dichter naar de kern. ♥

Meer weten »

Workshop Vergeving

29 oktober | 10:00 - 17:00
Cordium
€120

Vergeving…sta er eens even bij stil. Wat roept het op bij je? Vergeving is groot. Het vraagt moed en kracht, want het is een overwinning op jezelf als je iemand kunt vergeven die jou heeft gekwetst. Wraak, kritiek, minachting en afwijzing lijken gemakkelijker. De ander vergeven heeft echter weinig met de ander te maken. Vergeven werkt als een bevrijding: of je nou jezelf wilt vergeven, andere mensen, het leven, de liefde of de wereld. In deze workshop bieden we je aan de hand van meditatie, proceswerk en uitwisseling de kans om je te bevrijden van wrok, verbittering en slachtofferschap. Je maakt een reis naar vergeving die jou in je kracht zet.

Meer weten »

november 2021

Klank Concert | Intrede van de Energetische Winter

5 november | 20:00 - 21:15
Cordium
€15

Klank Concert met als thema “Loslaten van Illusies - Afbouwen”. Gedurende de herfst zijn de zaden in de jou omringende natuur in de aarde gevallen, zij zullen in rust gezuiverd worden. In de aarde bouwt zich de energie op, die straks nodig is voor de groei. De kiemen (intenties, ideeën en plannen) in jou hebben intussen ook in jou "vruchtbare bodem" gevonden, zij zullen ook in rust gezuiverd worden. Maar nu wordt het dus eerst nog een tijdje stil, in de natuur en in jou.

Meer weten »

Chakra Massage Cursus 6, 20 nov en 4 dec

6 november | 10:00 - 17:00
Cordium
€369

In deze cursus leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een chakra reiki massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Het Griekse ‘holos’ betekent ‘geheel’. De cursus chakra massage gaat uit van dat geheel. Een techniek leren en die toepassen, dat kan iedereen. Maar hóé doe je dat? Als je een cliënt masseert, ervaar je soms hoofdpijn of vermoeidheid. Een cliënt kan op zijn beurt een bepaalde spanning bij jou ervaren en zich daardoor niet volledig aan een massage overgeven.

Meer weten »

Heartbeat, Eros & Desire | Witte Tantra Weekend

6 november | 13:00 - 7 november | 18:00
Cordium
€250

Het hart van erotiek & hartsverlangen! Een passioneel Tantra weekend om het goddelijke in jouw hart de vleugels te geven, te onderzoeken, te ontmoeten, ruimte te creëren, te raken en diep geraakt te worden. Geniet tot in elke cel van je wezen. Tot jouw heartbeat samenvalt met die ene nog grotere.

Meer weten »

Sjamanistische oerklank-sessie | Icaro-meditatie

10 november | 19:45 - 20:45
Cordium
€10

Dennis Vos: Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Meer weten »

Examen Ayurvedische Massage

21 november | 14:00 - 17:00
Cordium
€75

ANAND is al meer dan 16 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuitie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

25 november | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Donderdag 25-11 en donderdag 16/12. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »

Workshop familieopstellingen

27 november | 09:00 - 12:30
Cordium
€10 – €77

Een workshop familieopstellingen is een mooie ervaring  waarin je informatie kunt krijgen over wat je tegenhoudt in hetgeen waar jij graag vooruit zou willen. Over wat maakt dat je ergens tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen in je leven.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

27 november | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen