Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

oktober 2021

Workshop Systemisch Werken: Van loyaliteit naar autonomie

16 oktober | 10:00 - 17:00
Cordium
€25 – €120

Loyaliteit met ons gezin van herkomst kan ons soms in conflict brengen met ons verlangen naar vrijheid en autonomie. Een familie-opstelling is een krachtige methode om een antwoord te vinden. Een verrassend inzicht in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst kan je behulpzaam zijn bij je eigen proces en je eigen ontwikkeling.

Meer weten »

Reveal Your Shadow and shine! | Zwarte Tantra Weekend

16 oktober | 13:00 - 17 oktober | 18:00
Cordium
€250

Het leven is soms net een theater. Maar wat raakt jou daarin, specifiek jou? Wat triggert je passie, wat windt je op, waar verlangt jouw lustige of listige kant naar? Waarvan gaan jouw ogen glimmen? Zwarte Tantra brengt onze verduisterde schaduwkanten aan het licht. Ontdek dit verborgen potentieel.

Meer weten »

Cursus Holistic Pulsing (twee dagen)

23 oktober | 10:00 - 24 oktober | 17:00
Cordium
€246

In de cursus holistic pulsing spreek je het natuurlijk ritme aan met zachtheid als basis. Holistic pulsing is een methode waarbij technieken worden toegepast, die de stromingen van het lichaam benaderen en uitnodigen. Deze technieken worden door middel van een vloeiend ritme met rekkende-, strekkende- en wiegende bewegingen toegepast. De pulsende bewegingen brengen het lichaam in een diepe ontspanning en de geest in een lichte droomtoestand.

Meer weten »

DICHTERbij de KERN – Core energetische Workshop

23 oktober | 10:00 - 16:30
Cordium
€100

Ken je dat gevoel dat je het allemaal niet meer zo goed weet? Dat je je afvraagt wie jij nou daadwerkelijk bent, wat het is dat je allemaal voelt en wat er aan je knaagt. Dat je wel voelt dat je het anders wilt, maar geen idee hebt hoe dat moet of waar te beginnen. Daarmee aan de slag te gaan, vraagt stilstaan bij jezelf. Iets waar we lang niet altijd de ruimte voor nemen, óf waar we bang voor zijn (geworden). Maar wat nou, als je in het zijn met wat er is ook nog hele andere dingen kunt gaan ervaren? Kom met ons mee, dan gaan we samen dichter naar de kern. ♥

Meer weten »

Workshop | Kennismaken met Klankschalen

28 oktober | 19:00 - 22:00
Cordium
€62,50

Deze workshop is bedoeld voor hen, die basiskennis op willen doen over klankschalen en dit wellicht in de privésfeer of professioneel op eenvoudige wijze willen integreren. Ben jij al in het bezit van één of meerdere klankschalen, dan wordt het sterk aangeraden om ze naar deze workshop mee te nemen. Heb jij nog geen klankschaal, dan is dat geen probleem. Er zijn klankschalen aanwezig, waarmee geoefend kan worden.

Meer weten »

Workshop Vergeving

29 oktober | 10:00 - 17:00
Cordium
€120

Vergeving…sta er eens even bij stil. Wat roept het op bij je? Vergeving is groot. Het vraagt moed en kracht, want het is een overwinning op jezelf als je iemand kunt vergeven die jou heeft gekwetst. Wraak, kritiek, minachting en afwijzing lijken gemakkelijker. De ander vergeven heeft echter weinig met de ander te maken. Vergeven werkt als een bevrijding: of je nou jezelf wilt vergeven, andere mensen, het leven, de liefde of de wereld. In deze workshop bieden we je aan de hand van meditatie, proceswerk en uitwisseling de kans om je te bevrijden van wrok, verbittering en slachtofferschap. Je maakt een reis naar vergeving die jou in je kracht zet.

Meer weten »

Soul Drumming – Jaartraining Ritme & Rituelen (start)

30 oktober | 10:00 - 17:00
Cordium
€630

Tijdens deze jaartraining voor half-gevorderde drumsters leer je je verder te bekwamen in het bespelen van de tar, drums met schellen en tamburello. Je verdiept je in de spirituele geschiedenis van ritme, de kracht van ritme op lichaam en geest en in het sacrale element van de framedrum. Verschillende rituelen komen aan bod. Deze zijn afgestemd op het ritme van de seizoenen en verbonden met godinnenarchetypen die in onze psyche werkzaam zijn. We onderzoeken de jonge vrouw, de priesteres, de amazone, de queen, de moeder en de crone.

Meer weten »

november 2021

Klank Concert | Intrede van de Energetische Winter

5 november | 20:00 - 21:15
Cordium
€15

Klank Concert met als thema “Loslaten van Illusies - Afbouwen”. Gedurende de herfst zijn de zaden in de jou omringende natuur in de aarde gevallen, zij zullen in rust gezuiverd worden. In de aarde bouwt zich de energie op, die straks nodig is voor de groei. De kiemen (intenties, ideeën en plannen) in jou hebben intussen ook in jou "vruchtbare bodem" gevonden, zij zullen ook in rust gezuiverd worden. Maar nu wordt het dus eerst nog een tijdje stil, in de natuur en in jou.

Meer weten »

Chakra Massage Cursus 6, 20 nov en 4 dec

6 november | 10:00 - 17:00
Cordium
€369

In deze cursus leer je om te gaan met en gebruik te maken van energie. Een chakra reiki massage ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. De energie gaat weer stromen. Het Griekse ‘holos’ betekent ‘geheel’. De cursus chakra massage gaat uit van dat geheel. Een techniek leren en die toepassen, dat kan iedereen. Maar hóé doe je dat? Als je een cliënt masseert, ervaar je soms hoofdpijn of vermoeidheid. Een cliënt kan op zijn beurt een bepaalde spanning bij jou ervaren en zich daardoor niet volledig aan een massage overgeven.

Meer weten »

Heartbeat, Eros & Desire | Witte Tantra Weekend

6 november | 13:00 - 7 november | 18:00
Cordium
€250

Het hart van erotiek & hartsverlangen! Een passioneel Tantra weekend om het goddelijke in jouw hart de vleugels te geven, te onderzoeken, te ontmoeten, ruimte te creëren, te raken en diep geraakt te worden. Geniet tot in elke cel van je wezen. Tot jouw heartbeat samenvalt met die ene nog grotere.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen