Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

januari 2022

Workshop Bodyreading

21 januari | 19:00 - 22:00
Cordium
€30

In de puberteit begint ons lichaam vorm te krijgen en rond het 18e jaar krijgt het z’n voltooiing. We krijgen een bekken en een borst en hun vormen hebben te maken met wat er in de kindertijd is gebeurd. Ben je geïnteresseerd in het begrijpen van het lichaam en hoe het communiceert? Kom dan naar deze speciale avond over body reading.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

26 januari | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Woensdag 26-1 en donderdag 17/2. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

29 januari | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »

Naughty & Loving | Zwarte Tantra Weekend Retreat

29 januari | 13:00 - 30 januari | 18:00
Cordium
€250

'Shadows are inevitable on the path of spiritual illumination'. Mijn schaduwkanten herbergen het verborgen potentieel van mijn seksuele energie, het binnenste zaadje dat mag uitgroeien tot mijn puurste licht. Kom, laten we samen spelen! Spannend, ondeugend, diepgaand, kinky, liefdevol & afgestemd!

Meer weten »

februari 2022

Klank Concert | Intrede van de lente

4 februari | 20:00 - 21:15
Cordium
€17,50

Klank Concert met als thema “Het verwelkomen van de energetische lente: Organische groei van binnen – Verdieping van de verbinding met jouw bron”. Het is van het grootste belang, dat de groei van de zaden in letterlijke en figuurlijke zin veel aandacht krijgt, onder meer door hen te beschermen en te onderhouden. Alleen dan ontwikkelt zich een goed wortelstelsel, dat een stevig fundament zal zijn voor verdere groei en ontwikkeling in de vormenwereld.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

9 februari | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Woensdag 9/2 en donderdag 17/3. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »

Sjamanistische oerklank-sessie | Icaro-meditatie

9 februari | 19:45 - 20:45
Cordium
€10

Dennis Vos: Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Meer weten »

My Space – Your Space | Witte Tantra Weekend Retreat

12 februari | 13:00 - 13 februari | 18:00
Cordium
€250

'Happiness is not real unless shared' is de laatste zin uit de film Into the wild. Ervaren van ruimte & overgave heeft alles te maken met onafhankelijkheid én afhankelijkheid. Op mijzelf staan en kunnen zeggen 'Ik heb jou nodig', dat is vrijheid en daar opent onze polariteit als bron van intimiteit.

Meer weten »

Workshop familieopstellingen

19 februari | 09:00 - 12:30
Cordium
€10 – €77

Een workshop familieopstellingen is een mooie ervaring  waarin je informatie kunt krijgen over wat je tegenhoudt in hetgeen waar jij graag vooruit zou willen. Over wat maakt dat je ergens tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen in je leven.

Meer weten »

Workshop Systemisch Werken: Van loyaliteit naar autonomie

19 februari | 10:00 - 17:00
Cordium
€ 25 – € 95

Loyaliteit met ons gezin van herkomst kan ons soms in conflict brengen met ons verlangen naar vrijheid en autonomie. Een familie-opstelling is een krachtige methode om een antwoord te vinden. Een verrassend inzicht in wat er speelt of gespeeld heeft in je systeem van herkomst kan je behulpzaam zijn bij je eigen proces en je eigen ontwikkeling.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen