Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

april 2021

Night of Higher Love | Erotisch Uitgaan Liefdeskoppels & Ontbijt | Witte Tantra

23 april | 19:30 - 24 april | 13:00
Cordium
€125

Welkom bij deze exclusieve verbindende liefdesactiviteit. The Night of Higher Love is een vast concept voor 'n heerlijke sensuele avond & massage ochtend! Magisch programma met ruimte voor relatieverdieping, verbreding en spel, in een veilige omgeving binnen jullie eigen grenzen. Inclusief ontbijt!

Meer weten »

GroepsGeluk, systemisch werken in de klas (tweedaagse training)

29 april | 09:30 - 17:00
Cordium
€970

Wil jij ook met een praktische methode het groepsproces in je groep/klas positief ondersteunen? Met de methode GroepsGeluk heb je als leerkracht/groepsleider een effectieve tool voor het creëren van een fijn pedagogisch klimaat en het aanleren van sociale vaardigheden. Tweedaagse training inclusief alle GroepsGeluk-materialen, het GroepsGeluk-handboek en uitgebreide lunches. Donderdag 29 april en donderdag 27 mei.

Meer weten »

mei 2021

Cursus Ontspanningsmassage 1 en 15 mei

1 mei | 10:00 - 17:00
Cordium
€219

Aanraking is de vergeten taal. Deze taal betekent voor elk nieuwgeboren kind een ervaring van plezier en onschuld, die voeding geeft aan lichaam en ziel. Iedereen kan deze vergeten taal leren tijdens deze massage cursus, door het geven van een ontspannen en genezende massage.

Meer weten »

Introductieworkshop Core Energetica

1 mei | 10:00 - 17:00
Cordium
€75

Eendaagse introductieworkshop Core Energetica. Benieuwd naar Core Energetica? Dit is een mooie kans om kennis te maken. En om een fijne dag te hebben!
In deze workshop gaan we onze gevoelens verkennen, beleven en uiten. Wie weet wat je tegenkomt, wie weet wat je los kunt laten.

Meer weten »

POSTPONED – International Supervison Intensive for body-psychotherapists

6 mei | 10:00 - 9 mei | 17:00
Cordium
€440 – €520

POSTPONED! new dates will be published soon!
This Supervision Intensive is designed for certified body-oriented psychotherapists with at least one year of clinical experience, who want to participate in an exchange with other therapists. We will work for four days and do sessions with each other and be supervised. If you have specific wishes or questions please make them clear in the enrollment form.

Meer weten »

Sjamanistische oerklank-sessie | Icaro-meditatie

12 mei | 19:15 - 20:15
Cordium
€10

Dennis Vos: Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Meer weten »

African healing basisopleiding (start) – drie weekenden

15 mei | 10:00 - 15:30
Cordium
€995

Hoe kunnen we meer 'down to earth' gaan leven? We leren van de masters, de wisdom keepers. Elke cultuur heeft haar eigen spirituele leiders haar eigen medicijnmannen, sjamanen en priesters. Zij leven met de seizoenen, in het moment. Krijg een dieper inzicht in de verbinding met de natuurlijke wereld, hiermee krijgen we meer kennis en begrip over onszelf, wij zijn natuur. Deze opleiding leert ons om te leven met krachten die voor ons kunnen werken. Wil jij terug naar de basic, terug naar een leven met bezieling? Sta open, leer en ontdek met Kossilate, a keeper of wisdom!

Meer weten »

Sacred Door to Intimacy & Bliss | Witte Tantra Weekend

15 mei | 13:00 - 16 mei | 18:00
Cordium
€240

Welkom bij dit sensuele Tantra weekend. We duiken in de mystieke kern van Tantra en verstevigen het draagvlak om erotiek, flow, verbinding & intimiteit diepgaand te beleven en de innerlijk rust in je geest te versterken. Liefdevol in contact met jouw lijf, zintuigen, intuïtie en 't vuur van je hart!

Meer weten »

Familieopstellingen, open inschrijving

29 mei | 11:00 - 17:00
Cordium
€25 – €125

Opstellingen zijn een hulpmiddel waarmee visueel zichtbaar én ervaarbaar wordt, dat ons individuele leven en onze actuele vragen of problemen verbonden zijn met het grotere geheel.

Meer weten »

Workshop (familie)opstellingen

29 mei | 13:00 - 18:00
Cordium
€35 – €115

Iedereen maakt onderdeel uit van een groter geheel ofwel systeem. Je eigen familiesysteem is daar wel het meest besproken voorbeeld van. Opstellingen laten zien dat er een diepe verbondenheid vanuit liefde bestaat tussen familieleden, maar ook hoe juist die diepe verbondenheid voor verstoringen en verstrikkingen binnen het systeem kan zorgen. Een systeem bevat belangrijke informatie en daarbinnen is altijd sprake van een onderlinge dynamiek.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen