Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

augustus 2021

Klankconcert | Intrede Energetische Herfst

8 augustus | 15:00 - 16:15
Cordium
€15

Klankconcert met als thema “Combinatie van Kracht en Inkeer in Jezelf: Groei en Rijping”. In deze periode (de eerste maand van de energetisch herfst) bereid je je voor op de winter, het seizoen van de vernieuwing. Het is nu dus tijd om de balans op te maken en om na te denken over wat verworven is en daar lessen uit te trekken. Daarom gaat de geest zich terugtrekken uit wereldse zaken en wordt vanuit het geweten beoordeeld wat winst en wat verlies heeft gebracht. Daardoor word je krachtiger, omdat er sprake is van zelfkennis, die voortkomt uit introspectie. Daardoor worden zowel je eigen kracht als je zwakheden steeds duidelijker voor je.

Meer weten »

Sjamanistische oerklank-sessie | Icaro-meditatie

11 augustus | 19:45 - 20:45
Cordium
€10

Dennis Vos: Mijn droom is een wereld van harmonie, eenheid en vrede met elkaar en onze planeet. Daarom geef ik icaro-meditaties met sjamanistische stemklanken. Deze oerklanken brengen je in diepere lagen van jezelf, je emotionele patronen en je ware levenspad. Transformeer je angsten en voed je innerlijke kracht, gedragen door frequenties van Moeder Aarde en de Kosmos. Resoneert het al?

Meer weten »

Workshop familieopstellingen

28 augustus | 09:00 - 12:30
Cordium
€10 – €77

Een workshop familieopstellingen is een mooie ervaring  waarin je informatie kunt krijgen over wat je tegenhoudt in hetgeen waar jij graag vooruit zou willen. Over wat maakt dat je ergens tegenaan loopt, wat je graag anders zou willen in je leven.

Meer weten »

Welcome Back (To YourSelf)!

28 augustus | 10:00 - 12:30
Cordium
€50

Jezelf verwelkomen. De rode loper uitleggen voor al dat jij ten diepste bent. Jouw levendigheid, jouw behoeften en jouw pijn. Heb jij ergens in jouw leven de conclusie getrokken dat je niet helemaal welkom bent? Hou jij jezelf daardoor terug in het contact met anderen en in het leven? Nu is het tijd om je weer helemaal te openen voor jezelf en om je volle menselijkheid te aanvaarden. Want: niets menselijks is ons vreemd, toch?

Meer weten »

Kennismaking met de Rode Essentie: Kracht, moed en levensvreugde

28 augustus | 13:30 - 17:00
Cordium
gratis

De Rode Essentie vormt een grondkwaliteit in ons leven, en is zeer geschikt om kennis te maken met het pad van Essentie. Wanneer deze Rode Essentie in ons lichaam stroomt, voelen we ons krachtig, moedig en levenslustig. Deze Essentie geeft ons het vermogen om met de uitdagingen en mogelijkheden in ons leven om te gaan terwijl we ons krachtig en enthousiast voelen. De informatiemiddag bestaat uit een combinatie van teachings, meditatie, inquiry (open zelfonderzoek) en sharings. Het geheel maakt dat je iets van deze Essentie kan ervaren.

Meer weten »

september 2021

Proeverij Zomerprogramma Inner Voice 2021

4 september | 10:00 - 13:00
Cordium
€27

Heb jij óók besloten dat je het anders wilt, maar weet je nog niet hoe? Zou je wel veranderingen in je leven willen, zodat je “Zin erin” krijgt? Kom dan naar deze proeverij voor mijn zomerprogramma. Je gaat proeven aan mijn nieuwe programma, waarmee je direct aan de slag kunt. Bij mooi gaan we zeker buiten aan de slag. Bewegen, Dansen, Proeven. Want het gaat over Lekker, Gezond en Vitaal leven. Een workshop waarin je helderheid kan krijgen over je gezondheid en persoonlijke balans. Ik deel kennis met je hoe je dit praktisch toe kunt passen in je dagelijks leven. DOEN EN LEREN met plezier.

Meer weten »

Examen Ontspanning- en klassieke massage

5 september | 10:00 - 13:00
Cordium
€75

ANAND is al meer dan 16 jaar een toonaangevend instituut op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, massage, meditatie, intuitie en reiki. Wat Anand zo bijzonder maakt is de hoge kwaliteit van de cursussen, de persoonlijke aanpak en de nuchtere kijk op spiritualiteit. Anand betekent geluk. De missie van Anand is ruimte en stimulans te bieden voor het ervaren van geluk en het verdiepen van bewustzijn.

Meer weten »

Mindfulness voor ouder & kind (start)

6 september | 15:30 - 16:30
Cordium
€250

In een wereld vol prikkels, entertainment en keuzes nodig ik, Renee Hoogen, jullie graag uit om in deze cursus samen met je kind 'back to the basics' te gaan. The basics zijn wat mij betreft heel basale levensvaardigheden om gewoon te kunnen Zijn. Zijn met jezelf, met elkaar en met het leven zoals het zich aan je voordoet. Om hieraan bij te dragen werk ik met een rijkdom aan leuke spel- en meditatievormen die je helpen om steeds terug te keren naar de ervaring in het moment.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

8 september | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Woensdag 8/9 en woensdag 13/10. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »

Tweedaagse training GroepsGeluk voor professionals

16 september | 09:00 - 17:00
Cordium
€970

Donderdag 16/9 en donderdag 14/10. Ben je leerkracht of groepsleider en zoek je naar een tool die de processen binnen de groep inzichtelijk maakt? Dan is GroepsGeluk een uitstekende keuze. Door middel van houten poppetjes, picto's en symbolen laten de leerlingen zien wat er onderhuids speelt en wat er achter gedrag schuilgaat.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen