Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Familieopstellingen

10 februari | 09:30 - 16:30

€35 – €70

Ben je nieuwsgierig naar hoe een opstelling werkt en wat het jou kan brengen? Zaterdag 10 februari geef ik een workshop familieopstellingen in Nijmegen.

Een familieopstelling kan voor veel levensthema’s worden ingezet. In de basis gaat het er bij een opstelling om dat het familiesysteem waar jij deel van uitmaakt uit balans is geraakt. Het voelen en ervaren van wat dat met jou en andere deelnemers in de opstelling doet geeft een waardevol inzicht. Het familiesysteem laat zien wat er nodig is om tot herstel te komen en je persoonlijke balans knapt er ook van op!

Tijdens de dag kun je deelnemen als vraagsteller of representant. Als je een vraag inbrengt, wordt deze in een opstelling behandeld. Er is ruimte voor 4-5  opstellingen. Je kunt ook meedoen als representant om te ervaren hoe een opstelling werkt. Meestal geeft dat ook waardevolle inzichten. Je wordt namelijk nooit zomaar gekozen om iets of iemand te representeren.

Zaterdag 10 februari ben je welkom bij Cordium in een prachtige ruimte!

We werken van 10-16 uur ongeveer.

Adres: De Ruyterstraat 65 in Nijmegen

Kosten: vraag inbrengen 70€, representant 35€.

Voor koffie/thee en iets lekkers wordt gezorgd.

 

Op fairleys.nl vind je meer informatie over opstellingen en hoe deze in zijn werk gaan. Mocht je liever een individuele opstelling doen voor jezelf of je bedrijf, bel of email mij voor een afspraak.

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
09:30 - 16:30
Kosten:
€35 – €70

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Steven Fairley
Telefoon
0618873817
E-mail
steven@fairleys.nl
Bekijk de site van Organisator