Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Verdiepingsgroep opstellingen van het verlangen

4 februari | 09:45 - 17:00

€65 – €445

Kom thuis bij je ware zelf en potentieel

Het is nu de tijd om in je grootsheid te stappen en de persoon te zijn die je in wezen bent. Zet je verlangen neer en transformeer alle blokkades die hier tussen zijn gekomen. Als je deze blokkades aankijkt en in de opstelling doorwerkt, kom je oog in oog te staan met je ware zelf. Dan kun je naar grote hoogtes vliegen net als de adelaar. Vandaaruit schep je je mooiste leven en bijdrage aan een nieuwe wereld, vol vrede, vreugde, schoonheid en kracht.

Verdiepingsgroep opstellingen van het verlangen
Je kunt in deze verdiepingsgroep intensief werken aan je eigen proces om Thuis te komen bij je ware Zelf en potentieel. We gaan samen aan de slag met het helende werk van zelfontmoetingen / IoPT volgens de trauma opstellingsmethode van Franz Ruppert.

Per dag is er ruimte voor vier processen onder begeleiding van Erna Vinkers (Letsheal) of Lieda van Stigt (LIEVScoaching) met ondersteuning van de andere deelnemers die als resonant beschikbaar zijn voor jouw proces. Aan de hand van het medicijnwiel zullen we elke dag een windrichting belichten en de processen aan de hand van de energie van dit archetype toelichten.

Data, Locatie & Tijd

Op onderstaande 4 zondagen en 1 zaterdag komen we bijeen bij Cordium tussen 10.00 en 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur.

  • Zo 8 oktober 2023; Het Zuiden, de slang: hier zullen we ons ontdoen van oude verhalen en valse zelf identificaties.
  • Zo 26 november 2023; Het Westen, jaguar: hier kun je kijken naar je schaduwen, je angsten en onzekerheden zodat je deze om kunt zetten in bronnen van kracht.
  • Za 16 december 2023; Het Noorden, de kolibrie: door het terug naar huis brengen van verloren zielendelen, nemen we ook onze afgescheiden kwaliteiten en zielseigenschappen weer terug bij onszelf. Hier vinden we de magie en synchroniciteit.
  • Zo 14 januari 2024; Het Oosten, de adelaar/condor: Transcendentie, de stilte, de onthechting van alle ervaringen in ons leven. Alles van grote hoogte kunnen zien en voelen dat wat we meemaken slechts een ervaring is ten behoeve van de groei van onze ziel op reis door de eeuwigheid.
  • Zo 4 februari 2024; Moeder aarde; thuiskomen hier op aarde als mens, de verbinding tussen hemel en aarde. Thuiskomen bij je ware zelf en je ware potentieel met afsluitende Vuurceremonie.

Wees welkom!

Investering
De bijdrage voor deze verdiepingsgroep is € 445,-, inclusief koffie, thee, versnaperingen en fruit.

Hiervoor kun je in twee persoonlijke processen werken met je eigen vraag/ verlangen en ben je de overige drie data van harte welkom als toeschouwer en resonant. Tevens maak je kennis met het sjamanisme en zullen we onderdelen hiervan in onze dagen verweven.

Daarnaast hebben we nog iets moois. Meld je je samen met iemand aan voor deelname aan deze verdiepingsgroep, dan ontvang jij € 65,- korting op jouw investering. Wil je alleen één of meerdere dagen resoneren? Dat kan voor € 65,- per keer. Wil je alleen een (los) individueel proces, dat kan als er nog ruimte is. Deelnemers van de verdiepingsgroep gaan voor. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie en aanmelding

Voor je aanmelding of meer informatie over deze opstellingsdagen, kun je contact opnemen met: Lieda van Stigt via www.lievscoaching.nl

Wie zijn wij?

Wij, Erna en Lieda vinden elkaar in onze passie en missie. Heling door het vergroten van bewustzijn en begeleiding in je reis terug naar je ware zelf is wat ons drijft. Wij willen bijdragen aan een mooiere wereld door te worden wie je echt bent. In je eigen kracht en je volledige potentieel hier op aarde leven, in geluk, liefde, vrijheid en verbinding. Specialisaties zijn trauma, heling van je innerlijk kind, hechtings- en ontwikkelingstrauma en seksueel misbruik. Onze persoonlijke ervaring en speelsheid nemen we deze dag mee. We zijn in staat om met kwetsbare thema’s te werken vanuit een veilige en zachte bedding waar je helemaal jeZelf mag zijn.
www.letsheal.nu en www.lievscoaching.nl

Gegevens

Datum:
4 februari
Tijd:
09:45 - 17:00
Kosten:
€65 – €445

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Lieda van Stigt en Erna Vinkers