Laden Evenementen

Stembevrijding: Zing je vrij cursus!

19 september | 19:45 - 21:45

€ 145

Een serie van 5 donderdag avonden stembevrijding, in een groep van 8 deelnemers.

Een uitnodiging je Zelf te laten ervaren, ont-dekken en laten klinken. Alles in jou kun je laten klinken. Spannend? Vast, ook dat mag meekomen. Je laat je horen vanuit jouw authenticiteit. Bevrijdend voor jou, evenals voor de luisteraar.

Laat je verrassen!

Locatie: Cordium

Prijs: €145, voor 5 avonden.

Data: do 19 sept, 3, 17, 31 okt en 14 nov 2024

Opgave en info: www.jouwvrijelied.nl of diete.sybesma@hotmail.com

In een kleine groep van 8 personen, gaan we onderzoeken wat jouw geluid is. Wanneer brengt je stem je in contact met wat in je speelt? Waar voel je dat in je lichaam? Wat hoor je in je stem? Durf je dat toe te laten, in je eigen tempo? Je kunt alles wat zich in jou aandient als ingang nemen. Als je je moed, schroom, angst, liefde,… kunt toelaten en het niet anders hoeft te zijn dan het op dat moment is, opent zich een ruimte in jou. Zo leer je je stapje voor stapje te laten horen, zonder eindresultaat in gedachten. Dit gaat buiten onze norm van goed en fout om en heeft een schoonheid op zich. Je laat je horen vanuit jouw authenticiteit. Bevrijdend voor jou, evenals voor de luisteraar.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen geluid. Hoe klinkt “jouw lied” op dit moment? Wat wil er nu klinken? Wat wil er nu gehoord worden? Ik nodig je uit je stem te laten klinken, ervaren en “ont-dekken”.

Aan de hand van ontspanningsoefeningen en lichaamswerk vanuit o.a de Alexander Techniek, meditaties met klank en oefeningen vanuit de stembevrijding en tantra, reik ik je middelen aan om al onderzoekend via je stem bij je zelf te komen.

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
19:45 - 21:45
Kosten:
€ 145
Site:
www.jouwvrijelied.nl

Locatie

Cordium
De Ruyterstraat 65
Nijmegen, 6512 GB Nederland
+ Google Maps

Organisator

Diete Sybesma
Telefoon
06-24512662
E-mail
diete.sybesma@hotmail.com
Bekijk de site van Organisator